105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep mi çorba, musakka, bulgur pilavı ve cacık..
Helal olsun muhterem.

Alnitak Alnilam Mintaka

Dışarıdan pek yemem, çok şükür elim yatkın kendim yapabiliyorum istediğim şeyi dışarıdan yiyecek olsam da tercihim fast food olmaz. Fast food sevmiyorum, sağlıksız mağlıksız vs diye değil tadı kötü.

Ulan etikeyleyim dedim de yarısında üşendim ya :asd22:

Dışarıdan pek yemem, çok şükür elim yatkın kendim yapabiliyorum istediğim şeyi dışarıdan yiyecek olsam da tercihim fast food olmaz. Fast food sevmiyorum, sağlıksız mağlıksız vs diye değil tadı kötü.
Ben de öyleyim yanlış anlaşılmasın.

Ayrıca ilk görüşte aşkı bilmiyorum ama ilk görüşte acıkmaya kesinlikle inanıyorum.

Az önce yemekleri yazınca bile acıktım

Alnitak Alnilam Mintaka

Allah sabır versin,başı sağolsun o anlamda söylemedim. Tabiki organizatör haklı bir sebeple tamamlayamayabilir daha önce de olurdu böyle şeyler ama hemen başka biri devralıp tamamlardı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ciddiydim lakin Tanju daha yazmamıştı, geri aldım o mesajı :D

Abi senin mesajı görmemiştim ben, senin mesajının üstüne böyle terbiyesizlik yapmazdım görseydim. Benim mesajı görmezden gelebiliriz:)

Biz seninle anlamsız bir şekilde atıştığımızı düşünüyorum abi. Bu işte bir bit yeniği var. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Pizza, hamburger vs. rezillik. İnsanlar ne buluyor böyle yemeklerde anlamıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açıkçası ben seni burger tayfadan biri olarak hayal ediyordum. Elinde hamburger, kola pipeti ağzında bir fotoğrafını facebookta profil fotosu yaptığını dahi düşünmüştüm.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ben gönderdiğim puanları unuttum. Gönderilen mesajları temizledim. Aynı puanları vermem söz konusu olamaz. Şimdi ise şarkı sahiplerini bilmem etik olmayacak. Bence Hidayet beyi bekleyelim. Bu arada yarışma yapılabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa bey sinirlendi, ben bu topun altına giremem.

Ben gönderdiğim puanları unuttum. Gönderilen mesajları temizledim. Aynı puanları vermem söz konusu olamaz. Şimdi ise şarkı sahiplerini bilmem etik olmayacak. Bence Hidayet beyi bekleyelim. Bu arada yarışma yapılabilir.

O zaman ne diye ikide bir açıklayın diyorsun diye kalkışmak isterdim ama korkuyorum.

Organizatör Hamza idi Hidayet bey kim abi :D

Abi senin mesajı görmemiştim ben, senin mesajının üstüne böyle terbiyesizlik yapmazdım görseydim. Benim mesajı görmezden gelebiliriz:)

Estf yav ne terbiyesizliği, ben zaten pek gönüllü değildim de mundar olmasın diye şey ettiydim. Bence zaten bu 105 bitmiş artık, en iyisi yenilemek gibi gözüküyor.

güzel fikir Batuhan Aydemir'in baştan hesap yapması lazım programla ona uyuyor mu bakalım?

Bende program yok maalesef. Hazma renktaşımız maksimum bir iki güne atar bana sonuçları diye düşünüyorum. Ben iletişim halindeyim kendisiyle. Sonuçları attığı vakit beklemeden açıklayacağım sonuçları.

Bakın son defa söylüyorum 106’ya talibim!

Estf yav ne terbiyesizliği, ben zaten pek gönüllü değildim de mundar olmasın diye şey ettiydim. Bence zaten bu 105 bitmiş artık, en iyisi yenilemek gibi gözüküyor.

Yenilemekten kasıt 106. olacaksa o zaman Mustafa bey gönüllüydü diye biliyorum.

Bu arada eğer yeni yarışma düzenlemek isterseniz benim için farketmez, ben sadece Hamza renktaşımıza iyilik olarak sonuçları açıklayacaktım ki yolladığı zaman sonucu açıklarım ama yeni bir yarışma düzenlemek isterseniz bir şey diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt