- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.
Bu arada herkeste yokmuş abi ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.
Maalesef, özellikle en çok açıklayın diye tehditler savuran kişide olmaması trajikomik.Bu arada herkeste yokmuş abi ya![]()
Abi senin mesajı görmemiştim ben, senin mesajının üstüne böyle terbiyesizlik yapmazdım görseydim. Benim mesajı görmezden gelebiliriz![]()
Maalesef, özellikle en çok açıklayın diye tehditler savuran kişide olmaması trajikomik.
En uygunu bu görünüyor, her ne kadar talip olan organizatörün şaibeli olduğunu düşünsem bile.Bu yarışmanın nihai sonuca ulaşmadan 106. yı açıklamak için her yolu deniyor sayın Mustafa bey.
Aslında 105 tarihe karışıp 106. yarışma başlasa iyi olurdu.
Yeni yarışma duyurusu yapılıyor, kayıt işleminin başlama saati ile birlikte. Kayıt olan ilk 24 kişi katılmaya hak kazanıyor.Ay çok hoşmuş nasıl katılıyoruz buna ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen beni zibidi mi sandın ? Ne işim olur dominosla pizza hutla, burger king ile falan... Tövbe estf.
Yeni yarışma duyurusu yapılıyor, kayıt için başlama saati ile birlikte. Kayıt olan ilk 24 kişi katılmaya hak kazanıyor.
Ayy ben kaçırırım kesin
:asd22:Pizza Hut Dört Mevsim Pizza ve Burger King Texas Smokehouse favorilerimdendir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
106. yarışmanın olmaması için bir sebep göremiyorum. Sanıyorum ki sürpriz bir isimle yarışma başlar yakın zamanda![]()
Mustafa beye güvenmiyor musun Alp?Organizatörlüğe ara verdim dediğine göre şu an yarışma düzenlemen sürpriz olur.
Çok uzak da aramasak mı sürprizi.ley:
106. Yarışmaya vize çıkarsa sizi etiketlerim ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Organizatörlüğe ara verdim dediğine göre şu an yarışma düzenlemen sürpriz olur.
Çok uzak da aramasak mı sürprizi.ley:
Mustafa beye güvenmiyor musun Alp?