105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King Crimsonu böyle turnuvada beklemiyordum, fazla puan vermedim ama yine de sasirtici

In the Court of the Crimson King cok müthis albüm ama youtubeda bile bulamiyorum sarkilari
21st Century Schizoid Man'le katilmak istemistim, fakat Youtube'da yoktu
Şaka maka yasaklı listesinde ne kadar King Crimson parçası var ise hepsiyle ben katılmışımdır. Benden başka katılan yok zaten :D Şu ana kadar Epitaph, Moonchild, One Time ve Starless parçaları ile katılmıştım. Epitaph ile şampiyon oldum, One Time ile ya 4. ya da 5. oldum galiba o kadar :D Bakalım bunda ne olacak :)

Şaka maka yasaklı listesinde ne kadar King Crimson parçası var ise hepsiyle ben katılmışımdır. Benden başka katılan yok zaten :D Şu ana kadar Epitaph, Moonchild, One Time ve Starless parçaları ile katılmıştım. Epitaph ile şampiyon oldum, One Time ile ya 4. ya da 5. oldum galiba o kadar :D Bakalım bunda ne olacak :)

iste rahatlikla 12 puan verebilecegim sarkilar

Degerli renktaslar cok uzulerek belirtmek zorundayim ki acil bir durum sebebiyle evden cikmam gerekiyor

Yalniz gorseller ve sonuclar hazir, puanlari mobilden duyurmamda bir sikinti olmaz umarim?

Puan almaya yönelik değil sadece çok sevdiğim bi şarkıyı yolladım çok bi beklentim yok ama bana kalırsa çok underrated bi şarkı :D

Degerli renktaslar cok uzulerek belirtmek zorundayim ki acil bir durum sebebiyle evden cikmam gerekiyor

Yalniz gorseller ve sonuclar hazir, puanlari mobilden duyurmamda bir sikinti olmaz umarim?
Mobilden yapabiliyorsan neden sıkıntı olsun. Bizim açımızdan sıkıntı yok da senin açından durum ne o önemli :D

Bana kalırsa yarın da paylaşabilirsin zaten bizim maç pazartesi günü.

Zaten ben de çıkacağım birazdan dışarı. Dursun'un defolup gitmesini kutlayacağım bugün mekanlara akıp.

Aslında bi arkadaşın doğum günü ama Dursun olayından sonra ikinci plana düştü benim için:D

No stress yani. İşini hallet.

sent via GSC

Mobilden mentionlamak disinda bir sikinti yok onu da manuel yollarla hallederim, bu kadar toplanilmisken ertelemeye gerek yok.

Yalniz umarim cok gec olmaz, cunku yarim saat kadar sarkabilir puanlari duyurmam duruma gore. Tekrardan ozur diliyorum muzik dostlari

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sorun yok millet seçimden dolayı o kadar havalarda uçuyor ki keyifleri hiç birşey kaçıramaz:D

sent via GSC

Mobilden mentionlamak disinda bir sikinti yok onu da manuel yollarla hallederim, bu kadar toplanilmisken ertelemeye gerek yok.

Yalniz umarim cok gec olmaz, cunku yarim saat kadar sarkabilir puanlari duyurmam duruma gore. Tekrardan ozur diliyorum muzik dostlari

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yav ne özürü işini hallet sen

ben en az 10 kişiye 8er 9ar puan verdim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt