105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman geliyorum abi anlamadım? Cuma İstanbul’daydım. Ancak yakın bir zamanda Ankara’ya gelme planı yok. O nereden çıktı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben ne bileyim daha önce dedin ya arada sırada geliyorum Ankara'ya diye. Geldiğinde ısmarlarsın dedim işte, bugün yarın geliyorsun demedim. Ayrıca merak etme yani yakın zamanda gelmiyorsun diye acımdan ölmem, kendim alıp yiyebilirim :D

Ben ne bileyim daha önce dedin ya arada sırada geliyorum Ankara'ya diye. Geldiğinde ısmarlarsın dedim işte, bugün yarın geliyorsun demedim. Ayrıca merak etme yani yakın zamanda gelmiyorsun diye acımdan ölmem, kendim alıp yiyebilirim :D

Hahaha. Abi Ankara’ya iş sebebiyle geliyormuşsun ya dediğinde ben birinden yakın zamanda Ankara’ya geleceğimi duyduğun anlamını çıkardım. :D

Bir de abi daha bugün İstanbul yorgunluğunu henüz üzerimden atmışken seninle döner yiyecek olmanın keyfi olmasına rağmen Ankaraya gitme sözü Tüylerimi diken diken etti. Bana en az bir hafta kimse dokunmasın. :D

Hahaha. Abi Ankara’ya iş sebebiyle geliyormuşsun ya dediğinde ben birinden yakın zamanda Ankara’ya geleceğimi duyduğun anlamını çıkardım. :D

Bir de abi daha bugün İstanbul yorgunluğunu henüz üzerimden atmışken seninle döner yiyecek olmanın keyfi olmasına rağmen Ankaraya gitme sözü Tüylerimi diken diken etti. Bana en az bir hafta kimse dokunmasın. :D

İstanbul fena yav. Ne zaman gitsem nevrim dönüyor psikolojim bozuluyor, orada yaşayanları tebrik ediyorum,evi anadolu'da işi avrupa'da olanları ise ayakta alkışlıyorum

İstanbul fena yav. Ne zaman gitsem nevrim dönüyor psikolojim bozuluyor, orada yaşayanları tebrik ediyorum,evi anadolu'da işi avrupa'da olanları ise ayakta alkışlıyorum
Alistin mi başka sehirde yapamiyorsun.
Şuan memlekete geldim.
Oyle doga guzellikleri yesillikleri olan bir yer degil burasi.Tek caddesi aksam 8den sonra kapanan dukkanlari fln var.
Eziyet zaman gecmiyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben İstanbul’u çok seviyorum. Ama beni kimse germeyecek, stres altına sokmayacak. Acele iş vermeyecek.
Cuma saat 11.30’da “öğlen ne yemek yesem” diye düşünürken kendimi akşam 18.00’da metrobüste buldum. Yeşilköy’den Beşiktaş’a cuma iş çıkışı 1 saatte gitmek her babayiğidin harcı değil! Bu ve bunun gibi yaşadığım bir kaç tecrübem dışında İstanbul’a aşık olduğumu söyleyebilirim.

Ben İstanbul’u çok seviyorum. Ama beni kimse germeyecek, stres altına sokmayacak. Acele iş vermeyecek.
Cuma saat 11.30’da “öğlen ne yemek yesem” diye düşünürken kendimi akşam 18.00’da metrobüste buldum. Yeşilköy’den Beşiktaş’a cuma iş çıkışı 1 saatte gitmek her babayiğidin harcı değil! Bu ve bunun gibi yaşadığım bir kaç tecrübem dışında İstanbul’a aşık olduğumu söyleyebilirim.

O nasıl bir gün yahu? Nerede ise Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna.

Son düzenleme:

Büyükada'yı ve boğaz çevresini seviyorum ben sadece. Geri kalanı al senin olsun :D

O nasıl bir gün yahu? Turkiye'nin bir ucundan diğer ucuna.

Uçağın icadından haberin var mı Kenan? :D

16.30’da uçaktaydım. Yusuf Kara gibi üniversite öğrencileri ipini koparıp İstanbul’dan kaçarcasına bilet alıp memleketlerine dönmeseydi akşam evimde mis gibi yatacaktım. Cuma hem ortaöğretim öğrencileri hem de üniversite öğrencilerini çoğu tatile girmiş.

Büyükada'yı ve boğaz çevresini seviyorum ben sadece. Geri kalanı al senin olsun :D

Abi ben de Beylikdüzü ya da Pendik hastasıyım demedim. İstanbul zaten benim gözümde Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy, Beyoğlu ilçelerinden oluşur. Geri kalan yerler mini Anadolu şehirleri! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt