105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçağın icadından haberin var mı Kenan? :D

16.30’da uçaktaydım. Yusuf Kara gibi üniversite öğrencileri ipini koparıp İstanbul’dan kaçarcasına bilet alıp memleketlerine dönmeseydi akşam evimde mis gibi yatacaktım. Cuma hem ortaöğretim öğrencileri hem de üniversite öğrencilerini çoğu tatile girmiş.

Abi ben de Beylikdüzü ya da Pendik hastasıyım demedim. İstanbul zaten benim gözümde Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy, Beyoğlu ilçelerinden oluşur. Geri kalan yerler mini Anadolu şehirleri! :D

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yahu onu demiyorum, öğlen Ketchup'lı Döner yemek varken birden kendini İstanbul'a yolculuk halinde bulmuş olmana ithafen yazdım.

Sözüm meclisten dışarı ama Büyükada görgüsüzlerin katlettiği bir ada haline döndü. Burgazada daha temiz daha sakin daha güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözüm meclisten dışarı ama Büyükada görgüsüzlerin katlettiği bir ada haline döndü. Burgazada daha temiz daha sakin daha güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olabilir. Gitmeyin kardeşim bozmayın oraları.

Bu arada adalar diyecektim, büyükada yazmışım. Benim lafımı bana satmazsan sevinirim, söz düellosunda yenildiğini kabul et usulca çekil.

Valla abi deminden beri Türkçeyi katleden sensin. Ankara’ya geliyormuşsun diyerek başladı herşey. Ben böyle bir söz hatası yapsam üzerime gelirdiniz. İki yüzlü GSC.

Bir de biz güzel güzel muhabbet ederken niye sataşmaya başladık yine anlamadım. Nereyi kaçırdık :asd22:

Valla abi deminden beri Türkçeyi katleden sensin. Ankara’ya geliyormuşsun diyerek başladı herşey. Ben böyle bir söz hatası yapsam üzerime gelirdiniz. İki yüzlü GSC.

Bir de biz güzel güzel muhabbet ederken niye sataşmaya başladık yine anlamadım. Nereyi kaçırdık :asd22:

Hata mata yok, samimi yazış modum o benim. Valla haklısın ben de çözemedim, seninle normal diyaloğa giremiyorum nedense bir noktadan sonra laf sokasım geliyor.

Uçağın icadından haberin var mı Kenan? :D

16.30’da uçaktaydım. Yusuf Kara gibi üniversite öğrencileri ipini koparıp İstanbul’dan kaçarcasına bilet alıp memleketlerine dönmeseydi akşam evimde mis gibi yatacaktım. Cuma hem ortaöğretim öğrencileri hem de üniversite öğrencilerini çoğu tatile girmiş.

Abi ben de Beylikdüzü ya da Pendik hastasıyım demedim. İstanbul zaten benim gözümde Beşiktaş, Sarıyer, Kadıköy, Beyoğlu ilçelerinden oluşur. Geri kalan yerler mini Anadolu şehirleri! :D

Hocam ucagi kaciriyordum yav ben.
Dolmuşla ucagin onunu kestik gibi birsey oldu.Sabihada guvenlik olayini abartmislar baya.

Batman

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kuzgun-village-1024x576.jpg

Kuzguncuk
Çengelköy
Kanlıca

tarafları güzel. En iyisi aralarında Kuzguncuk.

İzleyen varsa Ekmek Teknesi'nin çekildiği semttir.

İstanbul'da oturmak için de ailemin oturduğu Küçükyalı tarafı ideal cidden. İnsanı kaba değil, denize yakın, ulaşım heryerden var ve aile muhiti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt