106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 5'de yerimi alayım yine. Patlamış Mısırım'la izlerim zirve yarışını. :asd22:

Şike yaptıysam kendim için yaptım. 12 puanları tarafıma payidar ediniz.

Tüm puanları geç olmadan atın ki listeyi yayınlayım aklınızdaki soru işaretleri biter onun üzerine muhabbet olur.

Şu kadarını söyleyeyim şarkılar geldikçe kalbim sıkıştı inanamadım :D

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın sevim sizin yonettiginiz bir yarismada sampiyon olmak guzel bir duygu olacak benim icin

Kendisi puanları gece 2 sularında atacak, sonrasında çok farklı şeyler olup yarışmanın galibi belirlenecek.

Karşı koyamayacağın şeyler var.

12'de diskalifiye edeceğim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu gece aciklansa ne guzel olur Mustafa Sevim ?

Yusuf çok isterdim ama puanlar tam gelmedi ve ben puanlama sistemiyle uğraşıyorum anlamaya çalışıyorum :) Yarına temiz temiz açıklayacağım ;)

Sonuclarin cok yakin olduguna dair soylentiler nedeniyle sikeyi onlemek icin puanlarimi en son gonderecegim

12'de diskalifiye edeceğim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yusuf çok isterdim ama puanlar tam gelmedi ve ben puanlama sistemiyle uğraşıyorum anlamaya çalışıyorum :) Yarına temiz temiz açıklayacağım ;)

Abi excel dosyasinda tablo mu aciliyor yoksa puan sistemi cikiyor mu?
Bazen makrolara izin verilmedigi icin hata veriyordu pmden yardimci olabilirim istersen.

Abi excel dosyasinda tablo mu aciliyor yoksa puan sistemi cikiyor mu?
Bazen makrolara izin verilmedigi icin hata veriyordu pmden yardimci olabilirim istersen.

Tablo açılıyor. Bayağı aşama kaydettim. Takıldığım bir nokta var Tanju Karayel yardımcı olacak umarım :) Sen yarışmacısın senden yardım istemem etik olmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt