106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.15'e kadar bekleyeceğim sonuçlar açıklanmazsa yarışmadan çekilme işlemlerini başlatacağım, kimse kusura bakmasın emek falan bir yere kadar günübirlik açıklanan yarışmalardan geldiğimiz noktaya bak yav inanılır gibi değil.

2.15'e kadar bekleyeceğim sonuçlar açıklanmazsa yarışmadan çekilme işlemlerini başlatacağım, kimse kusura bakmasın emek falan bir yere kadar günübirlik açıklanan yarışmalardan geldiğimiz noktaya bak yav inanılır gibi değil.
Bari şarkı tahmini yapmak serbest olsun yav. Zaten puan vermeyenler buraya bakıp etkilenmez işler güçlerden atamamışlar.
Senin şarkını tahmin etmeye çalışayım abi ( kesin tutturamayacağım ama )

Yerliyse -> Kazancı Bedih
Yabancıysa -> Mehrnoosh

Bari şarkı tahmini yapmak serbest olsun yav. Zaten puan vermeyenler buraya bakıp etkilenmez işler güçlerden atamamışlar.
Senin şarkını tahmin etmeye çalışayım abi ( kesin tutturamayacağım ama )

Yerliyse -> Kazancı Bedih
Yabancıysa -> Mehrnoosh

Vay arkadaş diyorum başka da bir şey demiyorum :D

Kazanci bedih'in yeri bende ayridir.
Puanlamada belirttim zaten umarim mustafa bey sansurlemez.

Steamleri açtık bu sefer kazanan Statüko olmayacak, göreceksiniz.

Destekliyorum ama organizatör öyle kolay kolay kurtulacak mı?

Ohoo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafa bey uyanmıs sanırım sonuclar gelıyor

Günübirlik yapılan yarışmaları da duyduk. Abaküsler nemli depolardan çıkmış. Gayet yerinde bir süre ve enteresandır ama olağan şekilde ilerliyor. :D

Arkadaşlar Çağrı Yüce Bey sabah puanları atacağını söyledi. İşi çıkmış. Söz verdiyse sözünde duracaktır. 12.00'dan sonra şarkı sahiplerini paylaşacağım. Akşam da sonuçlar. Heyecanınızı kaybetmeyiniz. Nefes kesici bir gala gecesi sizlerle birlikte olacak. Sürpriz sanatçıların performansları da cabası. Takipte kalın.

sonuclar acıklansın artık

isimiz gucumuz var sonuclar acıklansın artık

cagri yuce kacinci puan gondermeyisin be birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt