Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım Anadolu dedi, yerli ve Milli dedi, ben ilk Milli olduğumda bile böyle bir hayal kırıklığı yaşamadım.İyi ki puan vermemişim küffara müstahak! Bir de puan bekliyor kerkenez.
:crushed:Nasıl yani? Ben programdan yaptım! Ateşimi çıkarma şaka mı?
Nasıl yani? Ben programdan yaptım! Ateşimi çıkarma şaka mı?
Yoo, adamın bir puanı görünmüyor puan listesinde.Nasıl yani? Ben programdan yaptım! Ateşimi çıkarma şaka mı?
Tam refik admir önde giderken 1 puan unutuluyor program bozulur bırazdan pc kapanır
Dokuzuncu puanlar Anadolu'nun sesi Mehmet Arslaner 'den geliyor. "Yemek yemek sanattır"
12 = Orange Sky - Alexi Murdoch
10 = Imagine Dragons - Whatever It Takes
8 = Caro Emerald - A Night Like This
7 = Bad Romance - Vintage 1920's Gatsby Style Lady Gaga Cover
6 = Skillet - "Not Gonna Die"
5 = James Arthur Back from the Edge
4 = Teoman - Kupa Kızı Ve Sinek Valesi
3 = Kaiser Chiefs - I Predict A Riot
2 = Nelly Furtado - Wait For You
Burayı kastediyor sanırım abi.
Bana verdiği puana bak üstad bundan sonra aynı saflardayızİyi ki puan vermemişim küffara müstahak! Bir de puan bekliyor kerkenez.
evet birileri halkın iradesine darbe vurmak için çalışmalara başladı galiba
puanlarımı tekrar sayar mısınız sevim bey
bi kalkısma var gibi
Bir sıkıntı var gibi hakikaten ben de kıllandım.Tam refik admir önde giderken 1 puan unutuluyor program bozulur bırazdan pc kapanır
bu oylama iptal edilsin o halde
bu oylama iptal edilsin o halde
Yok ya 1 puandan sorun olmaz bence, Mustafa abi gayet iyi gidiyor ilk yarışması sonuçta. Bize desteklemek düşer, olur bu tür kazalar üstadım.
Mahsus yaptın dimi. Adam puan vermedi diye o kadar yüklendikten sonra açıklama falan.hahahahahahhaha Arkadaşlar vallahi wordden çekiyorum diğer sayfaya kaymış. O 1 puan Erman Türker 'e ait şarkı. Sansıma tüküreyim. Gel de inandır şimdi. Sisteme girdi müsterih olunuz.
1 = No Doubt - Hella Good
bana 0 puan geldi diye dedim