106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Evet 107. yarışma ne zaman?

Bu yarışmayı saymıyorum. :D

Evet 107. yarışma ne zaman?

Bu yarışmayı saymıyorum. :D

Alp Bey bundan bir 15 dakika önce şu mesajı görseydim ne olurdu allah bilir. Bunu saymıyorum ne demek! Ortada çok büyük emek var. Görmezden mi geliyorsunuz?

Alp Bey bundan bir 15 dakika önce şu mesajı görseydim ne olurdu allah bilir. Bunu saymıyorum ne demek! Ortada çok büyük emek var. Görmezden mi geliyorsunuz?
Kendisinin kazanamadığı hiç bir yarışmayı saymıyor

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tebrikler :) Biraz geç oldu, kusura bakmayın. GSC vintage'a tepkisi sert oldu. Sondan 3. nedir, grubun hatrına ilk 5 e girerdi şarkı :asd:

Puan verenlere teşekkürler , dün aktif olamadım ama güzel yarışma oldu . @Tahir Mahir Koç; teşekkürler. :hat: @Can BÜYÜK; tebrikler.
Ben olsam şarkıma 4-6 puan verirdim pek iddialı olamadım maalesef . Bidahakine inşallah

Moderatör tarafında düzenlendi:
GSC Efsaneleri yine kazanan oldu.. Şaşırdık mı ? Tebrikler :hat:

123124.jpg

yeni yarışmayı ne zmn yapmayı düşünüyorsun üstat

Kusura bakmayın Melih geç cevap için; cevap vermeyi unuttum :)

Yarışma emek isteyen ve vakit isteyen bir şeymiş. İlk ve tek organizatörlük yaptığım 106. yarışmada gördüm. O yüzden hafta sonu ancak yapabilirim. Hafta sonu da maçlar olduğu için rağbet olmayacaktır. Dolayısıyla ben ancak ligler tatile girdiğinde hafta sonu vakit ayırabilirim. Yaz mevsiminde en az 3 yarışma sözüm olsun size :)

Ama vakti olan arkadaşlar varsa yapsın memnun oluruz ;)

Kusura bakmayın Melih geç cevap için; cevap vermeyi unuttum :)

Yarışma emek isteyen ve vakit isteyen bir şeymiş. İlk ve tek organizatörlük yaptığım 106. yarışmada gördüm. O yüzden hafta sonu ancak yapabilirim. Hafta sonu da maçlar olduğu için rağbet olmayacaktır. Dolayısıyla ben ancak ligler tatile girdiğinde hafta sonu vakit ayırabilirim. Yaz mevsiminde en az 3 yarışma sözüm olsun size :)

Ama vakti olan arkadaşlar varsa yapsın memnun oluruz ;)
Talep varsa yarin aksam duzenlerim bu aksamda olabilir.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt