- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.593
- 5.198
sence 1. bumu olmalıydıNe diyorsak o!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sence 1. bumu olmalıydıNe diyorsak o!
İşte yarışmanın kaderini belirleyen adam.Ondördüncü puanlama forumun Demir Baş 'ından geliyor. (Yaptığım bu kötü espri için kusura bakmazsınız artık)
12 Theman- kupa kizi sinek valesi
10 No doubt
8 Mike posner
7 Orange sky
6 V bozeman
5 Kaiser
4 Third eye blind
3 School of rock
2 Skillet
1 Rihanna
Doğru bak onu sonradan demiştin, o yarışmada kim şampiyon oldu bakmadım. Ama onun öncesinde sanki Alp'e saydırdın gibi geldi.101=106 dedik.
Burada kıstas iyi şarkı ya da müzik değil kulağa hoş gelmesi daha çok.sence 1. bumu olmalıydı
Ona şike yapıp yapıp utanmadan tekrar tekrar katılıyor diye saydırdım.Doğru bak onu sonradan demiştin, o yarışmada kim şampiyon oldu bakmadım. Ama onun öncesinde sanki Alp'e saydırdın gibi geldi.
Doğru bak onu sonradan demiştin, o yarışmada kim şampiyon oldu bakmadım. Ama onun öncesinde sanki Alp'e saydırdın gibi geldi.
İşte yarışmanın kaderini belirleyen adam.
Kendisi çok tehlikelidir bilmiyorsun.Sevgili Tanrıverdi rica ederim gölge düşürme bu temiz yarışmama dünden beri tutturmuşsun Demir Baş diye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyorsak o!
4. olmusum???Sevgili Tanrıverdi rica ederim gölge düşürme bu temiz yarışmama dünden beri tutturmuşsun Demir Baş diye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedigim haltlari birakin da her seye ragmen ilk 3e girememisimEvet Demir Baş, açıklama bekliyoruz? Yine ne haltlar yedin anlat bakalım.
Alp Basma yanımda şu an açıklama yaptı.
"Bir yarışmada ben de şike yaptım"
Hepimiz Teoman’ı severiz. Hepimiz onun şarkılarıyla sevdik sevildik; aşık olduk terk edildik terk ettik... Hepimizin o şarkılarla yaşadığı duygular olmuştur ve dolayısıyla hele bu kadar güzel etkileyici şarkısıyla puan almaması imkansızdır. Hak eden bir isim, hak eden şarkı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4. olmusum???
Ilk 3 diye hesaplamistim bi dahakine daha fazla puan aciklamanizi rica ediyorum.
Iyi aksamlar
Hepimiz Teoman’ı severiz. Hepimiz onun şarkılarıyla sevdik sevildik; aşık olduk terk edildik terk ettik... Hepimizin o şarkılarla yaşadığı duygular olmuştur ve dolayısıyla hele bu kadar güzel etkileyici şarkısıyla puan almaması imkansızdır. Hak eden bir isim, hak eden şarkı...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi