106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Ondördüncü puanlama forumun Demir Baş 'ından geliyor. (Yaptığım bu kötü espri için kusura bakmazsınız artık :) )

12 Theman- kupa kizi sinek valesi
10 No doubt
8 Mike posner
7 Orange sky
6 V bozeman
5 Kaiser
4 Third eye blind
3 School of rock
2 Skillet
1 Rihanna
İşte yarışmanın kaderini belirleyen adam.

Evet Demir Baş, açıklama bekliyoruz? Yine ne haltlar yedin anlat bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hepimiz Teoman’ı severiz. Hepimiz onun şarkılarıyla sevdik sevildik; aşık olduk terk edildik terk ettik... Hepimizin o şarkılarla yaşadığı duygular olmuştur ve dolayısıyla hele bu kadar güzel etkileyici şarkısıyla puan almaması imkansızdır. Hak eden bir isim, hak eden şarkı...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alp Basma yanımda şu an açıklama yaptı.

"Bir yarışmada ben de şike yaptım"

Hepimiz Teoman’ı severiz. Hepimiz onun şarkılarıyla sevdik sevildik; aşık olduk terk edildik terk ettik... Hepimizin o şarkılarla yaşadığı duygular olmuştur ve dolayısıyla hele bu kadar güzel etkileyici şarkısıyla puan almaması imkansızdır. Hak eden bir isim, hak eden şarkı...

Özellikle Papatya şarkısı hepimiz en az 1 kere dinlemişizdir.. Liste açıklandığında da belirtmiştim Teoman tercihi gerçekten başarılı.

4. olmusum???

Ilk 3 diye hesaplamistim bi dahakine daha fazla puan aciklamanizi rica ediyorum.

Iyi aksamlar

Şu çirkin ifadelere bakın tövbe tövbe.

Bu arada Karakoldan yazıyorum. Rutin olan hesabımda iki gündür göze batan hareketlilik olmuş; maliye eşliğinde evden aldılar. Sorguya alacaklar :asd22:

(Şike esprisinden geri kalmayım ben de yapmış olayım :D )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çoban Yildizi ve Renkli Rüyalar oteli'nin yeri ayri bende baya anım var her ikisiyle de.
Hey gidi.

Geri
Üst Alt