106. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK!!!

Abi ben ne yapayım? Her şeyin bir bedeli var. Ben şu anda dürüstlüğümün bedelini ödüyorum :)
Bunlar edebiyat sayın Koç! Kendinizi tek bir şekilde affetirebilirsiniz; En kısa sürede 107. yarışmayı açarak...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk olarak eline emeğine sağlık @Tahir Mahir Koç kardeşim :hat: :005:

Tebrik eden herkese teşekkür ederim :hat:

Sizleri de tebrik ederim @Mehmet Arslaner @Melih Sönmez :005:

sent via GSC
Ne zamandır listemde tutuyordum bir ara katılmayı da düşünmüştüm lakin Gsc puan vermez diye katılmadım :D Tekrardan tebrik ediyorum kardeşim güzel bir seçimdi hak ettin. Lakin o parça ile ben katılsam şampiyon olamazdım sanırım.

@Tahir Mahir Koç şaka bir yana güzel bir sunum ve güzel bir yarışma oldu kardeşim tekrardan eline emeğine sağlık. En kısa sürede yenisini bekliyoruz :D

Arkadaşlar madem yarışma bitti artık duygularımı açıklayabilirim.

Yarışma boyunca adil olduğumu düşünüyorum. Umarım başarmışımdır. Ancak gelin görün ki tarafsız değildim. Bunu açıkça söyleyeyim. Yarışmanın selameti için adil ve dürüst olmak yeterliydi. O da bende fazlasıyla vardı.

Teoman'ın adını görür görmez birinci olmasını istedim. Sonunda içimden geçen gerçekleşti. Düzenlediğim yarışmada Teoman'ın, üstelik o harika şarkısıyla birinci olmasına çok sevindim. Teoman'ın yeri bende ayrıdır. Çıkarmış olduğu tüm albümlerin tüm şarkılarını, her notasını ezbere bilirim. Şarkının başındaki ilk notayı duyar duymaz bile şarkının hangisi olduğunu bilirim. "Umarım Teoman kazanır" dedim ve kazandı. Can BÜYÜK 'ü organizatör kimliğimle tebrik etmiştim. Şimdi de üye kimliğimle tebrik ediyorum.

Tebrikler Can; sen çok yaşa Teoman.

Son düzenleme:
@Tahir Mahir Koç şaka bir yana güzel bir sunum ve güzel bir yarışma oldu kardeşim tekrardan eline emeğine sağlık. En kısa sürede yenisini bekliyoruz :D

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ancak hepiniz biliyorsunuz ki organizatörün bayağı vaktini alan bir şeymiş. Hafta sonu dışında müsait olamam. Ancak maçlar olduğu için haftasonu yarışma yapamayız. Dolayısıyla yaz tatilinde ancak bir daha organizatör olabilirim. :) Hepinize teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Teoman'ın birinci olmasını organizatör istediyse biz boşuna yarışıyoruz. :D Organizatör direk taraf tutmuş ve bizleri de bertaraf etmiştir. Can BÜYÜK tebrikler kardeşim, şikesiz ve şike iması olmayan bir yarışma hatırlamıyorum. Ayrıca bu moderatörler ne ayak ? Bir birilerine basmışlar puanları şok geçirdim.

Teoman'ın birinci olmasını organizatör istediyse biz boşuna yarışıyoruz. :D Organizatör direk taraf tutmuş ve bizleri de bertaraf etmiştir. Can BÜYÜK tebrikler kardeşim, şikesiz ve şike iması olmayan bir yarışma hatırlamıyorum. Ayrıca bu moderatörler ne ayak ? Bir birilerine basmışlar puanları şok geçirdim.

Abi şaka yapıyorsunuz değil mi :D

Arkadaşlar madem yarışma bitti artık duygularımı açıklayabilirim.

Yarışma boyunca adil olduğumu düşünüyorum. Umarım başarmışımdır. Ancak gelin görün ki tarafsız değildim. Bunu açıkça söyleyeyim. Yarışmanın selameti için adil ve dürüst olmak yeterliydi. O da bende fazlasıyla vardı.

Teoman'ın adını görür görmez birinci olmasını istedim. Sonunda içimden geçen gerçekleşti. Düzenlediğim yarışmada Teoman'ın, üstelik o harika şarkısıyla birinci olmasına çok sevindim. Teoman'ın yeri bende ayrıdır. Çıkarmış olduğu tüm albümlerin tüm şarkılarını, her notasını ezbere bilirim. Şarkının başındaki ilk notayı duyar duymaz bile şarkının hangisi olduğunu bilirim. "Umarım Teoman kazanır" dedim ve kazandı. Can BÜYÜK 'ü organizatör kimliğimle tebrik etmiştim. Şimdi de üye kimliğimle tebrik ediyorum.

Tebrikler Can; sen çok yaşa Teoman.

sayar misin tüm notaları?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üslübumuza dikkat edelim. ;)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt