Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.659
- 106.358
- 4.738
Eline emegine saglik.
Elbet gunun birinde sampiyon olacagim oyle gozukuyor.
Elbet gunun birinde sampiyon olacagim oyle gozukuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahir Mahir Koç , hocam tebrikler ilk yarışman olmasına rağmen harika bir yarışma oldu. Emeğine sağlık.Ufak takılmalar yaptım ama umarım ciddiye almamışsındır. Yarışmayı düzenlemek, her şeyi gözden geçirmek ciddi emek işi mutlaka gözden kaçan şeyler olabilir. :k19:
Şampiyonluk için tebrik ederim kardeşim. Can BÜYÜK
Mehmet Arslaner abi ve Melih Sönmez sizleri de tebrik ediyorum.
@Can BÜYÜK @Melih Sönmez @Demir Baş tebrikler beyler
@Tahir Mahir Koç eline emeğine sağlık lakin bunu unutmayacağım!
Eline emeğine sağlık Tahir Mahir Koç yarışma için teşekkürler
Can BÜYÜK Tebrikler :005:
Melih Sönmez Tebrikler.
Mustafa Sevim Bu başlıktan devam ediliyor artık, diğer sohbettiğimiz başlığın kilitlenmesi lazım racon böyle.
Arkadaşlar katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizin elinize sağlık. Bu ilk ve muhtemelen son organizasyonumda benden yardımlarını esirgemeyen, sabırla yardım eden @Tanju Karayel 'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bir hata ettiysem herkesten özür dilerim. Müzik hayatınızdan eksik olmasın, müziksiz kalmayın; hoşça kalın!
Terbiyesizlik.@Mehmet Arslaner abim tebrikler. birilerinin üçüncülükten indirdiğin için ayrıca tebrik ediyorum@Can BÜYÜK Tebrikler knk.
Konuyu actim birtek biz yazabiliyoruz farkinda degilsiniz![]()
Tanju şımartmayalım lütfen, kendisi şaibeli bir organizatör olarak tarihe geçti.Samimi söylüyorum gerçekten güzel bir yarışma oldu. Teveccühün ve mübalağa yapıyorsun ben bir kere söyledim nasıl yapıldığını sen ilk seferde gayet güzel bir yarışma düzenledin. Sen yine de son deme ara ara düzenlersin yarışmayı zaten alıştın artık![]()
Mustafa açacağı başlığı kapatıp, kapatması gerekeni ise açtı sanırım.
Tanju şımartmayalım lütfen, kendisi şaibeli bir organizatör olarak tarihe geçti.
Tanju şımartmayalım lütfen, kendisi şaibeli bir organizatör olarak tarihe geçti.
Samimi söylüyorum gerçekten güzel bir yarışma oldu. Teveccühün ve mübalağa yapıyorsun ben bir kere söyledim nasıl yapıldığını sen ilk seferde gayet güzel bir yarışma düzenledin. Sen yine de son deme ara ara düzenlersin yarışmayı zaten alıştın artık![]()
Hehehe, ecel terleri döktüğünü düşünüyorum. Ufak tefek hatalar sonrası kıp kırmızı olmuştur.Yok abi demeyelim öyle, daha önce ne yarışmalar gördük biz burda o yüzden Mstafa beyin hakkını teslim etmek lazım.
1 ara Mustafa Sevim Tanjunun ikinci hesabımı diye düşünmedim değil. Yardımcı olmuşsun demek
En kısa zamanda 107 gelirse seviniriz