- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 1.738
Puanlamamı göndermiş bulunmaktayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda çok aykırı gidiyorsun bana hiç ümit besleme derim. Bende küffara verilecek 10-12 puan yok.yaz
@Mehmet Arslaner abimin olmaması kötü oldu. 10 puandan oldum. Bu açığı @Erman Türker ile kapatırız umarım
Dün gece pavyonda öyle demiyordun.her türlü teşvik mesajını cevapsız bırakıp puanları yolladım yavan bir liste olmuş.
Son zamanlarda çok aykırı gidiyorsun bana hiç ümit besleme derim. Bende küffara verilecek 10-12 puan yok.
Yuh lobby yapanlar bile böyle manevra bilmiyorlar.Alla alla. seni yaratanla kafiri yaratan aynı değil mi abim. niye böyle bir ayrım yapıyorsun yaw![]()
Dün gece pavyonda öyle demiyordun.
Senin için zaten abi, sana 12 Puan versin diye.Beni eve bırakıp pavyona mı gittiniz.
Eee siz Mustafa Kaya önderliğinde adama yarışmanın başında gösterip vermezseniz o da böyle intikam alır.Mehmet Arslaner kimlerin arasında bıraktın beni abi. görüyorsun değil mi. adam Küffara verecek 10-12 puanım yok diyor yaw.
Adama puan vermemissin be ne 12 PuaniPuanlarımı gönderdim, hayırlara vesile olsun. 12 puanım bu sefer Alpay Bey'e gitti diye tahmin ediyorum.
Eyvah eyvahAdama puan vermemissin be ne 12 Puani![]()
Amin.Alnitak Alnilam Mintaka