İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli forum üyeleri herkese iyi akşamlar,
Daha önce bu tarz bir yarışma yapılmıştı ama güncelleyerek tekrar düzenlemeyi düşünüyorum. Yarışmanın adı da ''GSCimbom Dizi ve Film Sahne-Replik Yarışması'' olacak.
Yarışmanın farklı tarafı her hafta ilk 5 e giren üyeler belli puanlar alıp lig usulu sıralamaya tabi tutulacaklar. Burda avantajlı olmak için ne kadar az yarışma kaçırırsanız o kadar iyidir.
Bu konu hakkında düşünceleriniz merak ediyorum, olursa yarışma detayları konu başlığında açıklarım.
Yorumlarınızı burdan paylaşırsanız sevinirim.
Kimseden bir tepki gelmediğine göre ya kimse görmedi ya da ilgi çekmedi galiba, son kez tekrarlayayım yine ilgi olmazsa düşünce olarak kalır.
Vaktin varsa, sen Eurovision yapsan daha iyi.
Onu bile zor dolduruyoruz artık, diğer yarışmalar hiç dolmaz bu ara.
Biraz kafam dağılsın yeni şeyler olsun demiştim ama forum olarak yeniliğe kapalıyız maalesef. Foruma fenerli üye alıyorlar ama yeni bir konsepti kimse beğenmiyor
Eurovision da olabilir aslında farketmez ama uzun soluklu diğer yarışma iyi olur diye düşünmüştüm.
Ne zaman başlatmayı düşünüyor sunuz diğer yarışmayı? Takip edemedim.
Anlıyorum.Bu gisişle sanırım başlamayacak abi. Kimseden ses çıkmadı.
Anlıyorum.
Şu an muhtemelen yaz tatili etkisi olabilir biraz.
Ben katılmayı düşünürüm, önümüzdeki haftanın sonlarına doğru vakit olarak rahatlıyorum.