- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Mustafa'yı çok beğeniyorum, iyi ki doğdun Mustafa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayra alamet değil.Mustafa'yı çok beğeniyorum, iyi ki doğdun Mustafa
Beğenilecek nesi var abiMustafa'yı çok beğeniyorum, iyi ki doğdun Mustafa
Mustafa'yı çok beğeniyorum, iyi ki doğdun Mustafa
tobe estafurullahMustafa'yı çok beğeniyorum, iyi ki doğdun Mustafa
Geçenlerde '' bahçeye trambolin kurdursam birlikte zıplar mıyız '' diye soru sordum, sonra bana özel mesaj attı. Orada anadolu insanı sıcaklığını aldım, çok sempatik buldum kendisini artık ölene kadar kankamBeğenilecek nesi var abi
Abi günde 20 tane pm atıyor yahu sonra, sen onu iyiye yormaGeçenlerde '' bahçeye trambolin kurdursam birlikte zıplar mıyız '' diye soru sordum, sonra bana özel mesaj attı. Orada anadolu insanı sıcaklığını aldım, çok sempatik buldum kendisini artık ölene kadar kankamDur paylaşayım onu
![]()
Geçenlerde '' bahçeye trambolin kurdursam birlikte zıplar mıyız '' diye soru sordum, sonra bana özel mesaj attı. Orada anadolu insanı sıcaklığını aldım, çok sempatik buldum kendisini artık ölene kadar kankamDur paylaşayım onu
![]()
Abi günde 20 tane pm atıyor yahu sonra, sen onu iyiye yorma![]()
Ooo sen de mi burdaydin terbiyesiz adam?Mustafaya saplamışlar
Burasi ciddi 1 platform şamata yapan adami hoş ederler mkUlan şamatasına şu şarkıyla katıldık elalemin maskarası olduk. İstesek ilk üçe girmesini biliriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tebrikler rengim hakedilmis bir sampiyonluktuBen kazandım tebrikleri alalım![]()