108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON YİĞİT ÖZTÜRK

Dışarıdan özgürlükçü ve aydın biri gibi görünüyorsun ama yanılmışım. 21. YY'nin hastalığı olan homofobiden müzdaripsin. Cidden o mesajını ya editle ya da bir daha görüşmeyelim, sevgisiz insanlarla işim olmaz.

O mesajın neresinden homofobik olduğumu çıkardın abi? Bı forumda o lafı söylenecek en son insan benim. Ben toplumsal cinsiyet dersi görmüş, Anadolu Üniversitesine davet edilmiş toplumsal cinsiyet üzerine atölye çalışmaları yapmış biriyim. O mesajı atma sebebim videonun bomboş olması.

Ayrıca konuyla ilgili ciddi olarak şunu söyleyeyim. Kerimcan Durmaz ve arkadaşları popülizm adına yaptıkları şu davranışlar kendileri gibi güçlü olmayan isimsiz eşcinsellere büyük zararları var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Namilka gibi şirin bir insana zirve yakışırdı ama yine de sağlık olsun... Şu yarışmaya 2 Almancı daha girseyniş açık ara yapardım...

Tebrikler Yigit Öztürk :)

Yarismayi düzenledigin icin seninde eline saglik Aslan Karadag :hat:

Puan veren herkese teşekkür ediyorum.

vermeyenlerin isimlerini tek tek not aldım.

Sizi bulacam

@Aslan Karadağ emeğine sağlık dostum

Human'ı seviyoruz diye her şarkısını sevecek halimiz yok :D

o şarkı sevilmeyecek bir şarkı dğl.

Neyse ki büklüm büklüme oy vermedim. 7 puan verecektim fakat sonra düşündüm, Erman Türkerin şarkısıdır bu kesin dedim. vazgeçtim :asd:

gsc macinin bir alt kademesi iste
elinde yelpazeyle gezen i-torun skill seviyesi kmettinle hemen hemen ayni gordugum kadariyla
Kaleci olacak domfa yapmak istediğim
kemal-sunal-tokat-swf_1328236.gif

Geri
Üst Alt