- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Bu ne la
Abi bunu 18 dakika izlediysen seninle arkadaşlığımı gözden geçireceğim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne la
Özel mesajı izinsiz yayınladığın için raporladım; inşallah rütbeni sökerler. İyi forumlar
Dışarıdan özgürlükçü ve aydın biri gibi görünüyorsun ama yanılmışım. 21. YY'nin hastalığı olan homofobiden müzdaripsin. Cidden o mesajını ya editle ya da bir daha görüşmeyelim, sevgisiz insanlarla işim olmaz.Abi bunu 18 dakika izlediysen seninle arkadaşlığımı gözden geçireceğim.
Dışarıdan özgürlükçü ve aydın biri gibi görünüyorsun ama yanılmışım. 21. YY'nin hastalığı olan homofobiden müzdaripsin. Cidden o mesajını ya editle ya da bir daha görüşmeyelim, sevgisiz insanlarla işim olmaz.
Gözümden kaçmadı merak etme. Bu gidişle ''en çok beni dinleyeceksiniz, beniii'' kıvamına gelirsin büyük ihtimalleYalnız @Mehmet Arslaner abi dikkat ettin mi senle muhattap ola ola senin gibi tevazu sahibi olmuşum
Human'ı seviyoruz diye her şarkısını sevecek halimiz yok![]()
Bundan sonra dostum değilsin. Görüşcez.o şarkı sevilmeyecek bir şarkı dğl.
Neyse ki büklüm büklüme oy vermedim. 7 puan verecektim fakat sonra düşündüm, Erman Türkerin şarkısıdır bu kesin dedim. vazgeçtim![]()
Bundan sonra dostum değilsin. Görüşcez.![]()
Oysa ben seni sevmiştim anakin.aramızdaki ağabey-kardeş ilişkisi an itibariyle son bulmuştur.
@Mustafa Kaya 2 Puan nedir yaw. Human utanır.
Bu ne la
Kaleci olacak domfa yapmak istediğimgsc macinin bir alt kademesi iste
elinde yelpazeyle gezen i-torun skill seviyesi kmettinle hemen hemen ayni gordugum kadariyla