108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demek, esas ben özür dilerim ikimizde anadolu çocuğuyuz böyle şeyleri dert etmeyelim.
Sihirli sözcükleri söylediğin için sana güzel bir türküyle veda ediyorum renktaş ali paşa ağıdı...ermeniler ittihatçı van valisini vurur ahali de ağıdı türkü formunda yakar;

en sevdiğim soft versiyonu modern folk üçlüsünden...

@Mehmet Arslaner sayın renktaşım neden puan verdin? Şimdi ben vermedim ise mahçup olacağım, sana minimum bir böbrek borçlanmıș olacağım.

yine baba filan bu mevzulara girme ben diyorum ki aynı şeyi söyleyen adama alınmadın da bana niye alındın? demek ki 90 mevzusu bahaneydi yakaladım açığını :)
Ben daha once babanla ilgili bir sey soylemedim, anlamiyorum.

Yaw keramettin, amk, alpay, serhan hepsi benden yasca en az 5 yas buyuk. Hepsi de bu konuyla dalga gecer bir kisi de bunu ciddi olarak kirici bir sekilde dile getirmez. Yapsa da bana oyle gelmez cunku onlar benim arkadasim.

Sen kimsin de kendini benim samimi buldugum insanlarla kiyasliyorsun? Ve bunun uzerinden bahane diyorsun?

Lutfen insanlarin geleneksel eurovision zevkinin icine etmeyi birakalim. Rahatsizlik veriyoruz. Ille dr devam etmek istersen baska konuya gecelim.

Ben daha once babanla ilgili bir sey soylemedim, anlamiyorum.

Yaw keramettin, amk, alpay, serhan hepsi benden yasca en az 5 yas buyuk. Hepsi de bu konuyla dalga gecer bir kisi de bunu ciddi olarak kirici bir sekilde dile getirmez. Yapsa da bana oyle gelmez cunku onlar benim arkadasim.

Sen kimsin de kendini benim samimi buldugum insanlarla kiyasliyorsun? Ve bunun uzerinden bahane diyorsun?

Lutfen insanlarin geleneksel eurovision zevkinin icine etmeyi birakalim. Rahatsizlik veriyoruz. Ille dr devam etmek istersen baska konuya gecelim.
yok ben gördüm yazdım uzatmama konusunda sözüm var bu kadardı zaten söyleyeceklerim hadi iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt