- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Yok demire yazacaktım özür dilerim demirler bana küfür etmişlerdi 90 sonrası anlamıyor dedim diye özür sehven oldu...
Ne demek, esas ben özür dilerim ikimizde anadolu çocuğuyuz böyle şeyleri dert etmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok demire yazacaktım özür dilerim demirler bana küfür etmişlerdi 90 sonrası anlamıyor dedim diye özür sehven oldu...
Yoo her zaman böyle yazıyorum hatta şikayet ediyordunuz ya neden bu kadar çok post atıyor diyeUgur sinirden kudurmus vaziyette klavye tuslarini parcalar bir edayla foruma yazmaya basladi.
Bu herifi bu hale nasil getirdik yaw :/
90 sonrasi nesil babani mi dovdu nedir bu nefret?Yoo öyle bir post yoktu sen öyle algılamışsın aynen böyle dedim 90 sonrası anlamıyor...
Sihirli sözcükleri söylediğin için sana güzel bir türküyle veda ediyorum renktaş ali paşa ağıdı...ermeniler ittihatçı van valisini vurur ahali de ağıdı türkü formunda yakar;Ne demek, esas ben özür dilerim ikimizde anadolu çocuğuyuz böyle şeyleri dert etmeyelim.
Cok post atmaktan bahsetmiyorum o girdide.Yoo her zaman böyle yazıyorum hatta şikayet ediyordunuz ya neden bu kadar çok post atıyor diye
yine baba filan bu mevzulara girme ben diyorum ki aynı şeyi söyleyen adama alınmadın da bana niye alındın? demek ki 90 mevzusu bahaneydi yakaladım açığını90 sonrasi nesil babani mi dovdu nedir bu nefret?
Ben daha once babanla ilgili bir sey soylemedim, anlamiyorum.yine baba filan bu mevzulara girme ben diyorum ki aynı şeyi söyleyen adama alınmadın da bana niye alındın? demek ki 90 mevzusu bahaneydi yakaladım açığını![]()
yok ben gördüm yazdım uzatmama konusunda sözüm var bu kadardı zaten söyleyeceklerim hadi iyi gecelerBen daha once babanla ilgili bir sey soylemedim, anlamiyorum.
Yaw keramettin, amk, alpay, serhan hepsi benden yasca en az 5 yas buyuk. Hepsi de bu konuyla dalga gecer bir kisi de bunu ciddi olarak kirici bir sekilde dile getirmez. Yapsa da bana oyle gelmez cunku onlar benim arkadasim.
Sen kimsin de kendini benim samimi buldugum insanlarla kiyasliyorsun? Ve bunun uzerinden bahane diyorsun?
Lutfen insanlarin geleneksel eurovision zevkinin icine etmeyi birakalim. Rahatsizlik veriyoruz. Ille dr devam etmek istersen baska konuya gecelim.
kerhen verdim mecburiyet diye@Uğur Güzel ulan ne dengesiz adamsin 1 puan vermissin.. hic vermeseydin
işte böylesiniz sıfır objektivite önemli olan fikirlerdir şahıslar değil ben orada bir sanat eserini değerlendirdim şahsını değil hürmetlerUğur'dan gelen yedi puanı kabul etmiyorum @Aslan Karadağ sil lütfen o yedi puanı.
Mirkelamı hiç sevmem be hacı.
Yürü be Türkmen beyi helal olsun sana @Mustafa Kaya![]()
Şahsım o şarkı ile katıldığı için senden gelen puanları istemiyorum. Hürmet de etmiyorum.işte böylesiniz sıfır objektivite önemli olan fikirlerdir şahıslar değil ben orada bir sanat eserini değerlendirdim şahsını değil hürmetler
HÜRMETLERŞahsım o şarkı ile katıldığı için senden gelen puanları istemiyorum. Hürmet de etmiyorum.