Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Götüme tuvalet kağıdı olarak bile sürmem senin hürmetini.HÜRMETLER
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Götüme tuvalet kağıdı olarak bile sürmem senin hürmetini.HÜRMETLER
Bu bile surpriz oldu benim icin acikcasiDemir Baş kazanmazsa bir daha ESC'ye katılmam.
Doğru söyle şike yaptın mı?Bu bile surpriz oldu benim icin acikcasi
Yok en klasik formda şarkı seninkiydi dedim de başta ki senin sarabanden masterpiece 1.liği hakediyorsun ne yani beleşçilik yapıp friends muhabbeti döndü diye ve şahsım friendsi kötüledi diye nasılsa karşıtlıktan nemalanırız deyip hiç izlemediği friendsin jeneriğini koyan; kendini analitik zeka sahibi sanan ama aslında üç kağıt açan @Alpay Asma mı kazanacaktıBu bile surpriz oldu benim icin acikcasi
Tekliflerim geri cevrildi malesefDoğru söyle şike yaptın mı?
arkadaşlar enflasyon %15 farkındayız değil mi?
Bravo üstat bilezik gibi geçirmişsin.Yok en klasik formda şarkı seninkiydi dedim de başta ki senin sarabanden masterpiece 1.liği hakediyorsun ne yani beleşçilik yapıp friends muhabbeti döndü diye ve şahsım friendsi kötüledi diye nasılsa karşıtlıktan nemalanırız deyip hiç izlemediği friendsin jeneriğini koyan; kendini analitik zeka sahibi sanan ama aslında üç kağıt açan @Alpay Asma mı kazanacaktı![]()