109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüyorum ki minik kuşumun algı manipülasyonlarına kurban gidecekmişim lakin değerli GSC üyeleri böylesine alçakça bir saldırıya meydan vermemişler. Madem kuralları askıya aldık o vakit eteklerdeki taşları dökme vaktidir.

Bu mesajı kendisinin açıkladığı mesajımdan önce yazmıştır;

Ayrıca dün de kendisi PM yoluyla tacizlerini devam ettirmiştir;

Daha neler neler var da paylaşmaya terbiyem müsaade etmiyor. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum.
Sonra özellikle benim düzenlediğim yarışmalar temiz demez mi.

Puanları gönderdim mi hatırlamıyorum. Eğer göndermişsem bana "Puanları gönderdin" diye mesaj at Mahir Bey

mahir puanların son dksını 21.00a çekelim
24 kadar sonucu açıkla yani konuştugumuz gibi birinciligimi

mahir puanların son dksını 21.00a çekelim
24 kadar sonucu açıkla yani konuştugumuz gibi birinciligimi

Bugün imkansız Uğur Bey. Arkadaşlarımız hemen puanları yollarsa yarın yoğun olmazsam puanları yetiştirirsem ve salt çoğunluk sağlanırsa bir gün önceye çekebilirim.

Sonuçları açıklayamadan sıyırıp forumu bırakacak gibi görünüyor, ha gayret beyler az kaldı.

Bu şahıstan bende şikayetçiyim. Şarkı değiştirme talebime verdiği yanıt aşağıdadır

'' Ben koydum. İtirazın mı var? Şarkı falan değiştirmiyorum! ''

Böyle bir kibir olabilir mi ? Adam adeta firavun.
Aman Allah'ım! Bu nasıl bir mahluk böyle? Bu Sezen Aksu & Nazan Öncel kırması firavun kılıklının bu foruma musallat olduğu güne lanet olsun!

Bugün imkansız Uğur Bey. Arkadaşlarımız hemen puanları yollarsa yarın yoğun olmazsam puanları yetiştirirsem ve salt çoğunluk sağlanırsa bir gün önceye çekebilirim.
Puanlamanın sonunda liderliği 3 kişi paylaşırsa şampiyon nasıl belirlenecek ?

Az önce posta kutuma bir mesaj düştü, heyecanla açtım; Mahir Bey'di. Sıcak ve samimi bir edayla, puanları gönderdin diyordu. Söylerken gözlerinin içi parlıyordu.

Çok uzun sürmüyor aslında. Programı kullanıyorsan puan geldikçe 20 saniye de halledebiliyorsun. Excel ise maksimum 1 saat uğraştırır.

Aklıma geldi, şimdi biz eurovision düzenliyoruz ya, neden Avrupa'dan puan almıyoruz

Marsilya'da Teyzemin evladı var, tam puan alabilirdim Fransa'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt