- 9 Ocak 2014
- 33.015
- 9.382
- 1.538
hoş 1 fikirSurvivor müzikleri konseptli 1 yarışma düzenleyelim mi ha!
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoş 1 fikirSurvivor müzikleri konseptli 1 yarışma düzenleyelim mi ha!
Survivor müzikleri konseptli 1 yarışma düzenleyelim mi ha!
Sonra özellikle benim düzenlediğim yarışmalar temiz demez mi.Görüyorum ki minik kuşumun algı manipülasyonlarına kurban gidecekmişim lakin değerli GSC üyeleri böylesine alçakça bir saldırıya meydan vermemişler. Madem kuralları askıya aldık o vakit eteklerdeki taşları dökme vaktidir.
Bu mesajı kendisinin açıkladığı mesajımdan önce yazmıştır;
Ayrıca dün de kendisi PM yoluyla tacizlerini devam ettirmiştir;
Daha neler neler var da paylaşmaya terbiyem müsaade etmiyor. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum.
Puanları 23.59'dan sonra yollarsak ne olur ?Değerli dostum @Serkan Şafak hepinize haddinizi bildirecektir.
Puanları 23.59'dan sonra yollarsak ne olur ?
mahir puanların son dksını 21.00a çekelim
24 kadar sonucu açıkla yani konuştugumuz gibi birinciligimi
Aman Allah'ım! Bu nasıl bir mahluk böyle? Bu Sezen Aksu & Nazan Öncel kırması firavun kılıklının bu foruma musallat olduğu güne lanet olsun!Bu şahıstan bende şikayetçiyim. Şarkı değiştirme talebime verdiği yanıt aşağıdadır
'' Ben koydum. İtirazın mı var? Şarkı falan değiştirmiyorum! ''
Böyle bir kibir olabilir mi ? Adam adeta firavun.
Puanlamanın sonunda liderliği 3 kişi paylaşırsa şampiyon nasıl belirlenecek ?Bugün imkansız Uğur Bey. Arkadaşlarımız hemen puanları yollarsa yarın yoğun olmazsam puanları yetiştirirsem ve salt çoğunluk sağlanırsa bir gün önceye çekebilirim.
Bugün imkansız Uğur Bey. Arkadaşlarımız hemen puanları yollarsa yarın yoğun olmazsam puanları yetiştirirsem ve salt çoğunluk sağlanırsa bir gün önceye çekebilirim.
Cok kibarsin rnkdşBugün imkansız Uğur Bey. Arkadaşlarımız hemen puanları yollarsa yarın yoğun olmazsam puanları yetiştirirsem ve salt çoğunluk sağlanırsa bir gün önceye çekebilirim.
Puanlamanın sonunda liderliği 3 kişi paylaşırsa şampiyon nasıl belirlenecek ?