109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uzun sürmüyor aslında. Programı kullanıyorsan puan geldikçe 20 saniye de halledebiliyorsun. Excel ise maksimum 1 saat uğraştırır.

Prensip gereği tüm puanlar gelmeden puanları sisteme girmiyorum. Çünkü süreç içerisinde gelen puanlar hoşuma gitmeyen sonuçlar doğurabilir. O durumda, insanoğluyuz, sonuçlara müdahale etmeye yönelik bir atılım gerçekleştirmekten çekiniyorum. O yüzden tüm puanlar gelip oy verme işlemi bittikten sonra puanları sisteme girmek en doğrusudur.

Az önce posta kutuma bir mesaj düştü, heyecanla açtım; Mahir Bey'di. Sıcak ve samimi bir edayla, puanları gönderdin diyordu. Söylerken gözlerinin içi parlıyordu.
Aklıma geldi, şimdi biz eurovision düzenliyoruz ya, neden Avrupa'dan puan almıyoruz

Marsilya'da Teyzemin evladı var, tam puan alabilirdim Fransa'dan.
Alfabetik sıraya göre sanırım.

Bu arada bana mahallede Abdulkadir derler.
Kardeşim üzülerek;
1263.jpg

Prensip gereği tüm puanlar gelmeden puanları sisteme girmiyorum. Çünkü süreç içerisinde gelen puanlar hoşuma gitmeyen sonuçlar doğurabilir. O durumda, insanoğluyuz, sonuçlara müdahale etmeye yönelik bir atılım gerçekleştirmekten çekiniyorum. O yüzden tüm puanlar gelip oy verme işlemi bittikten sonra açıklamak en doğrusudur.

Oyları emanet ettiğimiz adama bak ya.

Arkadaşlar

Sonuçların adaletinin tesis edilmesi adına cross-check için puanları tarafıma şutlayabilirsiniz.

Kendimi 1. Yapmak dışında herhangi 1 müdahalede bulunmayacağımı garanti ederim.

Prensip gereği tüm puanlar gelmeden puanları sisteme girmiyorum. Çünkü süreç içerisinde gelen puanlar hoşuma gitmeyen sonuçlar doğurabilir. O durumda, insanoğluyuz, sonuçlara müdahale etmeye yönelik bir atılım gerçekleştirmekten çekiniyorum. O yüzden tüm puanlar gelip oy verme işlemi bittikten sonra puanları sisteme girmek en doğrusudur.
Emin misin?

Oyları emanet ettiğimiz adama bak ya.

Arkadaşlar

Sonuçların adaletinin tesis edilmesi adına cross-check için puanları tarafıma şutlayabilirsiniz.

Kendimi 1. Yapmak dışında herhangi 1 müdahalede bulunmayacağımı garanti ederim.

Bu davranış benim ne kadar adaletli olduğumu gösterir. 17-18 puanlama geldi kimin önde olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok!

yarışma başlığı tam bir kaos ortamında şuan..

müzik ruhun gıdası derler ama mk şarkılara bile gerginlik bulaştırdı.. :confused::confused:

Benim sevdiğim şarkı birinci olacak. İkinci ve üçüncü de yarışmacı isminin alfabetik sıradaki yerine göre belirlenecek.
Yazılı olmayan kuralları bile bilmiyorsun organizatörlüğe soyunmuşsun. Öyle bir şey olursa en çok 12 puanı alan şampiyon olur. Te Allahım ya ESC kimlere kaldı.

Mahir kontrolu kaybetmistir forumun bekasi icin hesabindan el cektirilmeldir.

Lutfen bahceli ses tonu okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt