- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Hiç denemedin mi renkdaș?
denedim tabiki heis simdi gorunce canim cekti yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç denemedin mi renkdaș?
peynirli irmik helvasi ha
Olsa da yesek.denedim tabiki heis simdi gorunce canim cekti yani
Yav sen ne anlarsın tatlı işinden, Ferit burada olsa da yazsa.Muazzam
Bir kaç sıkıntılı gün sonrası keyfim yerine geldi.Bak gelmiş yine Mahir ile uğraşıyor.
Mahir sızdı galiba
Yok yav bunların orda avlu diye bir mekan var oradadır kesin. Geçen girişinde foto çekip bana yollamış öm'den delimidir nedir, yüzünü de smiley ile kapatmış sanki çok meraklıymışım gibi yüzüne görmeye.
Bir kaç sıkıntılı gün sonrası keyfim yerine geldi.
Delinin ahı tutmaz.Mahir'in ahını alırsan böyle olur.
Mahir beyin düzenlediği bir yarışmaya Erman beyin şampiyonluğu yakışır. Aksi tüm sonuçların içinde Mahir beyin parmağını ararım.Sence yarışma sonucu ne olur ?
Mahir beyin düzenlediği bir yarışmaya Erman beyin şampiyonluğu yakışır. Aksi tüm sonuçların içinde Mahir beyin parmağını ararım.
Erman beyin Mehmet beyin puanları ile kazanacağını düşünüyorum. Bu MK'yı intihara sürükleyecektir.Mehmet bey bir sürpriz yapmaz mı ?
Abi içeriden aldığım bilgiye göre şampiyon olmaman için kulis yapılmış, MK korkusundan senin yurt dışına çıkmanı bekliyormuş.Torunum görür sonuçları artık, "dede yine şike yapmışlar" der sanırım.