109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanırsam 110. Yarışmayı düzenleyip 6 saat içinde açıklayacağım aynı günde.

Bu ne MK.

Bizim puanları yalan ediyorlar @Alpay Asma ben sana söyleyeyim. Bu MK bir şeyler çeviriyor. Eğer ilk 5 te olmazsam muhtemelen şike yapılıyordur.

İlk beşte ismimi göremezsem bana gelen bilgileri burada ifşa ederim. Özellikle PM'ler ile ilgili yoğun miktarda ifşalar var. Ona göre @Mahir Koç ben sana söyleyeyim. :)

Adam sonuçların açıklamasını bu kadar uzatarak kendi kendine sabote etti. Uğraşsam bu kadar başarılı olmazdım yarışmasını sabote etmekte.

Ne salak bir içki şu bira yav ne keyif verdi ne tat verdi, baş ağrısıyla başbaşa kaldık. Bu vesileyle MK'yı kınıyorum ve ABV diyorum. Cümleten iyi geceler, black mirror'ı izleyelim bakalım nasılmış.

Malum yarışmayı organize eden bayağı like alır. Bence protesto amaçlı sonuçları açıklarken hiç like vermeyin.

Evet arkadaşlar. Yarışmacılarımızdan sevgili Demir Baş dışında herkes puanlarını iletti. Demir Bey benden 12.37'ye kadar müsaade istedi. Sonrasında puan hesaplama sürecine geçilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

MK

Evet arkadaşlar. Yarışmacılarımızdan sevgili Demir Baş dışında herkes puanlarını iletti. Demir Bey benden 12.37'ye kadar müsaade istedi. Sonrasında puan hesaplama sürecine geçilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

MK

Açıklama bugün mü?

Açıklama bugün mü?

Hayır. Söz verdiğim gibi yarın. Bugün olma ihtimali çok zayıf. Takdir edersiniz ki cumartesi gecesini bilgisayar başında geçirmek istemem. Telefonda da sonuçları açıklamak imkansız ;)

Ama evde kös kös oturursam bugün açıklarım ;)

Hayır. Söz verdiğim gibi yarın. Bugün olma ihtimali çok zayıf. Takdir edersiniz ki cumartesi gecesini bilgisayar başında geçirmek istemem. Telefonda da sonuçları açıklamak imkansız ;)

Ama evde kös kös oturursam bugün açıklarım ;)

Senin gibi organizatörü yarışma tarihi görmedi Mahir Bey. :D

Arkadaşlar puanlamalar tamamlandı. Şarkıların kime ait olduğunu da 15.00 - 16.00 arasında yayınlayacağım ve puanlamaya geçeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt