- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Hadi yarışma dışı muhabbete son verin. Katılmak isteyenler katılımını belirtsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ney gız. 30 aralık nedir yav şimdi gördüm ?
Minik kuşum uyarını aldın mı?
Cover yasak miTepki vermedim diye kudurdun değil mi Erman Beyciğim?
Cover yasak mi
Yasak degilse sarkimi degistirecegim
Zahmetli bir is oldugunu bildigimden yuklenmiyorum daYasak evet. Şarkılara sabah bakacağım. Şarkıları da yarın yayınlayacağım!
Yok minik kuşum uyarıyı görünce fenalaştın mı diye tedirgin oldum.Tepki vermedim diye kudurdun değil mi Erman Beyciğim?
Sendeki parmaklar bende olacaktı var ya ufff.... Nasıl kullanırdım onları, heba ediyorsun o güzelim parmakları.Yasak evet. Şarkılara sabah bakacağım. Şarkıları da yarın yayınlayacağım!
Sendeki parmaklar bende olacaktı var ya ufff.... Nasıl kullanırdım onları, heba ediyorsun o güzelim parmakları.
Sendeki parmaklar bende olacaktı var ya ufff.... Nasıl kullanırdım onları, heba ediyorsun o güzelim parmakları.
Ne avluymuş arkadaş sürekli ordasın. Bende solo cin-tonik takılıyorum, şu sıralar işler kesat en makul fiyatlı yüksek alkollü içki bu. Sert içkilerden hoşlanıyorum, diğerleri hamallık gibi geliyor bana, bilmem katılır mısın ? Aslında favorim rom ama yurtdışına çıkan adam lazım burdan rom alınmaz servet anasını satayım.
Hiç öyle parmağım olmadı ki nasıl vereyim.Abimiz olarak taktik verir misin? Neler yapardın?