Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.851
- 21.094
- 2.643
Onemli olan boy degil kalinlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onemli olan boy degil kalinlik
Kralp yakinda tezgahi kuracaktir. farkinda olmasak bile 12 p kendisine gidecektir
Başvurular sona erdi. Arkadaşlar şarkılarınızı öğle arasına kadar göndermiş olun!
Ugurcum yine gercekleri milletin suratina bir bir vuruyorSampiyon belli bu adamlar niye sarki gondersinki ben basvuruyu yaptiktan sonra hevesleri kacti zaten
ub.msji
“Şarkı OK” diyerek güzel Türkçemizi katletmişsiniz sayın moderatör.
Büyük beklenti hayal kırıklığına uğratır. Özelden şu minvalde mesajlar atan biri yarışma düzenlediğinde nasıl olabilirse öyle olacak heis;Bakalim Mahovizyon nasil olacak
İçtim ermanım abim eben yerine de içtim şimdi evime s.ktir olup gidiyorum
Büyük beklenti hayal kırıklığına uğratır. Özelden şu minvalde mesajlar atan biri yarışma düzenlediğinde nasıl olabilirse öyle olacak heis;
Abi sana yapilan bu saygisizliga artik dur demenin vakti geldi...Büyük beklenti hayal kırıklığına uğratır. Özelden şu minvalde mesajlar atan biri yarışma düzenlediğinde nasıl olabilirse öyle olacak heis;
Hiç şaşırmadım. Bana da özelden şarkın çok iyi ama seni şampiyon yaptırmayacağım dedi.Abi sana yapilan bu saygisizliga artik dur demenin vakti geldi...
Mk bey ozelden bana torpil yapabilecegini ima etti. Eger keramettini yarismaya katilmaya ve ismini Acun Ilicakli yapmaya ikna edersem. Youtube listesinde parcami ilk siraya koyabilecegini ima etti..
Teklifini kabul etseydim, kim bilir baska neler isterdi benden
Senin sarkini listenin sonuna koyarsa hic sasirma..Hiç şaşırmadım. Bana da özelden şarkın çok iyi ama seni şampiyon yaptırmayacağım dedi.
Büyük beklenti hayal kırıklığına uğratır. Özelden şu minvalde mesajlar atan biri yarışma düzenlediğinde nasıl olabilirse öyle olacak heis;