109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kralpay birinci olmazsa ciddiliğini kaybeder bu yarışma

Sike canavarlarina prim vermeyelim arkadaslar.

trafik_canavari_mesaide_5_yarali_h77732.jpg

ARKADAŞLAR BU YARIŞMAYA ÖZEL ORGANİZATÖRÜN BİR ŞARKIYA 10 PUAN VERMESİNİ TEKLİF EDİYORUM.

BU MESAJA 13 BEĞENİ GELİRSE KABUL EDİLMİŞ SAYILACAKTIR. EMEK VERDİĞİM BU YARIŞMADA BİR ŞARKIYA 10 PUAN VERMEMİ ÇOK GÖRMEYİN.

@Mehmet Arslaner @Yusuf Kara @Mert Gülmez @Doruk Ata Tanrıverdi

@Tanju Karayel

@İbrahim Gençtürk

@Batuhan Aydemir

@Melih Sönmez

@Uğur Bulut

@Tuncay Van

@Hamza Gölbaşı

@Ali Karadal

@Berkay Küpçü

@Kadir Ari

@Uğur Yılmaz

@Demir Baş

@Erman Türker

@Alpay Asma

@Hayri Cund

@Uğur Yılmaz

@Levent Akgün

@Emir Sato

@Can Büyük

ARKADAŞLAR BU YARIŞMAYA ÖZEL ORGANİZATÖRÜN BİR ŞARKIYA 10 PUAN VERMESİNİ TEKLİF EDİYORUM.

BU MESAJA 13 BEĞENİ GELİRSE KABUL EDİLMİŞ SAYILACAKTIR. EMEK VERDİĞİM BU YARIŞMADA BİR ŞARKIYA 10 PUAN VERMEMİ ÇOK GÖRMEYİN.

@Tanju Karayel

@İbrahim Gençtürk

@Batuhan Aydemir

@Melih Sönmez

@Uğur Bulut

@Tuncay Van

@Hamza Gölbaşı

@Ali Karadal

@Berkay Küpçü

@Kadir Ari

@Uğur Yılmaz

@Demir Baş

@Erman Türker

@Alpay Asma

@Hayri Cund

@Uğur Yılmaz

@Levent Akgün

@Emir Sato

@Can Büyük

HYR

@Tanju Karayel

@İbrahim Gençtürk

@Batuhan Aydemir

@Melih Sönmez

@Uğur Bulut

@Tuncay Van

@Hamza Gölbaşı

@Ali Karadal

@Berkay Küpçü

@Kadir Ari

@Uğur Yılmaz

@Demir Baş

@Erman Türker

@Alpay Asma

@Hayri Cund

@Uğur Yılmaz

@Levent Akgün

@Emir Sato

@Can Büyük

Uza

Her zaman en sağlamı değil bazen de en kazanacak gibi olanı kazanır. ESC dinamiklerine pek hakim değilsiniz Mahir Bey.

Tarafıma ulaşan 12 puanları görünce şaşırmayın sonra.

Keramettin daima şike yaptığını söyler. Ama ben ihtimal vermiyorum. Hayallerimdeki Alpay'ı lütfen öldürme!

@Tanju Karayel

@İbrahim Gençtürk

@Batuhan Aydemir

@Melih Sönmez

@Uğur Bulut

@Tuncay Van

@Hamza Gölbaşı

@Ali Karadal

@Berkay Küpçü

@Kadir Ari

@Uğur Yılmaz

@Demir Baş

@Erman Türker

@Alpay Asma

@Hayri Cund

@Uğur Yılmaz

@Levent Akgün

@Emir Sato

@Can Büyük

Beni en sona yazman üzdü.

Sana 1 puan bile koklatmamayi hedefliyorum bu yarismada.

Keramettin daima şike yaptığını söyler. Ama ben ihtimal vermiyorum. Hayallerimdeki Alpay'ı lütfen öldürme!

Karanlık dönemler (lobiler, jüriler ) her daim olmuştur. Ama söz konusu bu yarışma ise bizim için hafif 1 sis bunlar.

Tahmin usulüne dayalı Hatır şikeleri ESC tarihinde oldukça var desem sanırım yanlış olmaz.

Başvuru sırasına göre yazdım listeyi. Şarkı listesini ise karışık yapacağım. Şans işi.

Yav pardon ben Alpay yazdi sandim o mesaji :D

Kafam yerine gelmemis hala demek ki. Sana 1 puan bile koklatmayacagim demem Alpay yazdi diye sandigim icindi zaten :D

Yav pardon ben Alpay yazdi sandim o mesaji :D Kafam yerine gelmemis hala demek ki. Sana 1 puan bile koklatmayacagim demem Alpay yazdi diye sandigim icindi zaten :D

Bazı şeyler hiç değişmiyor cidden. :D

Peşimi bıraksan artık.

Evladım gibi gördüğüm nice güzide eser bu taraflı tutum ile harcanmıştır. Ama güneş balçıkla sıvanmaz inşallah’ul azim yine tarih tekerrür edecek ve 17. Zafer gecesi kokteylimde davetli olarak anı ölümsüzleştiren bir enstantane olarak kalacak bu nüktedan mesajınız.

Peşimi bıraksan artık.

Evladım gibi gördüğüm nice güzide eser bu taraflı tutum ile harcanmıştır. Ama güneş balçıkla sıvanmaz inşallah’ul azim yine tarih tekerrür edecek ve 17. Zafer gecesi kokteylimde davetli olarak anı ölümsüzleştiren bir enstantane olarak kalacak bu nüktedan mesajınız.

Sikeyle ismi ayni cümlelerde yer alan birine tolerans gösteremem kusura bakma, prensibime karsi.

e127b8e199b940c6f0b5002457ecc75a.jpg

Bu guzide parcayla katilmama izin vermeyen mahir beyi kiniyorum

Dert babalarindan 12puanlari almistim coktan

Peşimi bıraksan artık.

Ne diyon olm sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt