109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sana yapilan bu saygisizliga artik dur demenin vakti geldi...

Mk bey ozelden bana torpil yapabilecegini ima etti. Eger keramettini yarismaya katilmaya ve ismini Acun Ilicakli yapmaya ikna edersem. Youtube listesinde parcami ilk siraya koyabilecegini ima etti..

Teklifini kabul etseydim, kim bilir baska neler isterdi benden

GT-I9301Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç şaşırmadım. Bana da özelden şarkın çok iyi ama seni şampiyon yaptırmayacağım dedi.

İftira.

@Tuncay Özaslan kaldı. Ona ulaşabilen varsa haber edebilir mi? Şarkısını göndersin. Yusuf sende vardır numarası :)

Söz verip tutmak erdemli insanların işidir. Erdemli olmak, iyi insan olmak en büyük hedefimdir. Belki küçük şeyler olabilir bunlar ama dikkat etmek ve hayatta her şeyi ciddiye almak gerekir. İyi Forumlar :)

Ben de dakik biriyimdir de böyle bir konuda hiç gerek yoktu :D

Şike tekliflerini tarafıma PM olarak iliştirebilirsiniz.

puh lan yine kacirmisim şanli eurovisyonu

Yalın paylaşan var ise yüksek puan verecem

Heyecanını kaybetmişsin... Yok inancını kaybetmişsin.... Vay efendim bu saate kadar nerdeymişim... Aman niye hiç aramıyormuşum...
Elime mi yapışırmış ooooo ooo ooo

Özellikle şu arkadaşlardan 12 puan talep ediyorum. @Alpay Asma @Can BÜYÜK @Yusuf Kara @Hayri Cund eğer katılıyorsa tabii Hayri, sonracıma @Adminlerimizden özellikle 12 yada 10 puan bekliyorum. Eskiyi özlemle ananlar için muazzam derece de kaliteli bir parça ile yarışıyorum. Sıfır falan çekersem cidden bırakırım Eurovision'u ona göre diyorum. !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt