109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkımı değiştirmeye karar verdim MK, detaylar için benimle iletişime geçmelisin.

Sike yaptigini kabul eden sahislar yarismadan ihrac yemedigi surece yarismaya guvenmem soz konusu degil.

Bir Aziz başkan değil ama onun yolunda ilerliyor bu şike canavarı.
eddec821f36946848b7e13cbc9945392.jpg

Ekli dosyalar

• 4FBA5AE9-DF82-44B6-A5B7-E81501AA9FA0.webp
    4FBA5AE9-DF82-44B6-A5B7-E81501AA9FA0.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 8
Yeter artık abi. 3 olacak! İnsaf!

@Tuncay Özaslan nerede kaldı peki. Akşam oldu!

Yarışmayı bir haftaya yayarsan millette zamanında yollamaz tabi. Sen şu an Kanada da saatin kaç olduğunun bilincindesin demi ? 3-4 saatten önce geri dönüş olmaz büyük ihtimalle.

Dünyanın merkezini Hatay zanneden bir köylüsün Mahir K. Akşam akşam yükseldim sana gıcık oldum.

Yarışmayı bir haftaya yayarsan millette zamanında yollamaz tabi. Sen şu an Kanada da saatin kaç olduğunun bilincindesin demi ? 3-4 saatten önce geri dönüş olmaz büyük ihtimalle.

Adamın Kanada'da yaşadığını ben nereden bileyim MK! Ayrıca yarışmaya katılım mesajını attıktan hemen sonra şarkısını paylaşabilirdi!

Adamın Kanada'da yaşadığını ben nereden bileyim MK! Ayrıca yarışmaya katılım mesajını attıktan hemen sonra şarkısını paylaşabilirdi!

Hocam üslup uyarısında bulunmak durumundayım, bu gibi ifadelerin hoş karşılandığı bir platform değil burası.

Dünyanın merkezini Hatay zanneden bir köylüsün Mahir K. Akşam akşam yükseldim sana gıcık oldum.

Hep bir köyüm olsun istemişimdir. İlkokulda millet "yazın dedemlere köye gittik" "hayvanlarla oynadık" diye okulun ilk haftası istenen "tatilde ne yaptınız" ödevine yazardı.

Ben ise "havuza gittim" "basketbol kursuna gittim" diye yazardım ezik ezik. Köy hayatına bu yüzden hep imrenmişimdir. Bu yüzden bu yaz tatili dönüşü yolu şaşırıp kaybolduğumda sinirlenmek yerine köy yerlerinde bayağı vakit geçirmiştim.

Hep bir köyüm olsun istemişimdir. İlkokulda millet "yazın dedemlere köye gittik" "hayvanlarla oynadık" diye okulun ilk haftası istenen "tatilde ne yaptınız" ödevine yazardı.

Ben ise "havuza gittim" "basketbol kursuna gittim" diye yazardım ezik ezik. Köy hayatına bu yüzden hep imrenmişimdir. Bu yüzden bu yaz tatili dönüşü yolu şaşırıp kaybolduğumda sinirlenmek yerine köy yerlerinde bayağı vakit geçirmiştim.
Bilirim o dramı, acın acımdır.

Şaka bir yana cidden Tuncay geç girer yüksek ihtimalle 10-11'den önce olmaz bu iş. Tuncay şarkıları geç yollamasıyla ve ekseriyetle Türkçe eserler ile yarışmaya katılmasıyla ünlü bir yarışmacıdır.

Cok sayida cocukluk travman olmasi tahmin edilebilir bir seydi zaten

Abi cidden bir insan sabahın 07.27'sinde forum ile alakalı nasıl bir yardım isteyebilir yav. Kimlerle birlikteyiz şu forumda akıl alır gibi değil, adam bariz psikopat.

Bilirim o dramı, acın acımdır.

Şaka bir yana cidden Tuncay geç girer yüksek ihtimalle 10-11'den önce olmaz bu iş. Tuncay şarkıları geç yollamasıyla ve ekseriyetle Türkçe eserler ile yarışmaya katılan bir yarışmacıdır.

Gerçekten çok duygulandım. Hem anılarımın canlanmasına, hem de yaşadığım bu acımı paylaşmana çok duygulandım.

Mahir bana da özelden auta çıkma diyerek bir espri yaptı ama hiç anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt