- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum.
Yarışma sonucuna bolca itirazlar olup ortamın baya 1 gerileceği yönünde izlenimim var tansiyon çok yükselecek gibiMK'nın yapacağı yarışma da anca bu kadar olur.
Şikeci ithamlarını küfürlerle örtbas edecektir.Yarışma sonucuna bolca itirazlar olup ortamın baya 1 gerileceği yönünde izlenimim var tansiyon çok yükselecek gibi
Hocam üslup uyarısında bulunmak durumundayım, bu gibi ifadelerin hoş karşılandığı bir platform değil burası.
Erman Türker ve Mehmet Arslaner'in yarışmayı alt sıralarda bitirmesi çok olası ufak kalem oynatmalarıylaŞikeci ithamlarını küfürlerle örtbas edecektir.
MK'nın yapacağı yarışma da anca bu kadar olur.
O değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.Erman Türker ve Mehmet Arslaner'in yarışmayı alt sıralarda bitirmesi çok olası ufak kalem oynatmalarıyla![]()
Seninde dilinin kemiği yok be kardeşim, resmen ağzımızı bozdun küfür nedir bilmeyen insanlardık.Bu platform nedense sadece benim yazdıklarıma karşı tepki gösteriyor. Maç günü ana avrat küfür edenler görüyorum. Ben ise sadece monolog yapıyorum!
Hiç sinirlenmesin. İyi Türkçe yazmayı noktalama işaretlerine indirgeyen bir zihin yapısına sahip, iyi olmuş... Ha GSC'nin Erman Türker tercihi de saçma ama baya, ona da değinmeden edemeyeceğimO değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.
Seninde dilinin kemiği yok be kardeşim, resmen ağzımızı bozdun küfür nedir bilmeyen insanlardık.

Yarışma tarihinin en düşük puanını alması muhtemel can evinden vurulmuş MK abimO değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.
Seninde dilinin kemiği yok be kardeşim, resmen ağzımızı bozdun küfür nedir bilmeyen insanlardık.

GSC tarihinde şike yapılmamış Eurovision yoktur.Daha önceden yaptığım yarışma bu yarışmanın teminatıdır. İnsanlar gönül rahatlığıyla şarkılarını ve puanlarını bana emanet ettiler. Temiz, pırıl pırıl bir yarışmaydı!
O değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.

İftira değil bu iddia olabilir. Sakin ol.Sende utanma olsa bu iftiradan sonra adminliği bırakırsın. Sonuncu yapmak istediğim adam bu mesajı atar mıydım!
Ekli dosyayı görüntüle 34946
İftira değil bu iddia olabilir. Sakin ol.
O değilde en gergin üye de sen seçildin galiba.