- 18 Temmuz 2009
- 82.056
- 239.684
- 5.263
Kolay parçalanması dışında oldukça başarılı buldum, kesene bereket.Çok sakinim hem de çok.
O değil de sana gönderdiğim paketin yorumunu yapmadın. Beğendin mi, beğenmedin mi? Bozdun mu, becerdin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay parçalanması dışında oldukça başarılı buldum, kesene bereket.Çok sakinim hem de çok.
O değil de sana gönderdiğim paketin yorumunu yapmadın. Beğendin mi, beğenmedin mi? Bozdun mu, becerdin mi?
Kralpayın yarışmanın Real Madridi gibi süpürmüş, sen de lobisiz kazanmışsın 4 şampiyonluğuhall of fame başlığına baktım da 16 şampiyonluk nedir yav sapkın bir istatistik.
Yaptığı şikeleri 1 bir anlattı.hall of fame başlığına baktım da 16 şampiyonluk nedir yav sapkın bir istatistik.
Yapılan şikelerin bizim iyliğimiz için olduğu konusunda şüphem yokGSC tarihinde şike yapılmamış Eurovision yoktur.
Hala şarkı değişimi için benimle iletişime geçmeni bekliyorum.Şarkı listesi birazdan sizlerle.
Hala şarkı değişimi için benimle iletişime geçmeni bekliyorum.
Ağzının ortasına yumruğu yersin bu nasıl üslup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Değiştirmiyorum lanet olsun, ben yürüyüşe çıkıyorum kar yağıyor.Yazsana abi ciddiysen. Ben neden yazayım? Adamın hakikaten sinirlerini hoplatıyorsunuz!
Dur paylaşma henüz hazır değilimŞarkı listesi birazdan sizlerle.
Yazsana abi ciddiysen. Ben neden yazayım? Adamın hakikaten sinirlerini hoplatıyorsunuz!
Ağzının ortasına yumruğu yersin bu nasıl üslup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Değiştirmiyorum lanet olsun, ben yürüyüşe çıkıyorum kar yağıyor.
Öyle bir organizatör düşünün ki lütfedip yarışmasına katılan üyelere mobbing uygulasın, çileden çıkarsın! Gerçekten inanılmaz...Ağzının ortasına yumruğu yersin bu nasıl üslup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Değiştirmiyorum lanet olsun, ben yürüyüşe çıkıyorum kar yağıyor.
Playlisti yayinlar misin artikDemiştim kar yağacağını. 7 Ocak'a da dikkat et. Ortalık yıkılacak!
Mahir ahbabıma bu muhim yarismayi duzenledigi icin tesekkur eder ve Allah belasini versin demek isterim.
Güzel yağıyor 10-15 gün böyle devam edecek diyorlar da müzükler nerede hakikaten dostum MK ? 30 yarışmaya iştirak etmişimdir, 6-7 de yarışma düzenlemişimdir böyle gevşek, böyle skandal bir yarışma hatırlamıyorum.Demiştim kar yağacağını. 7 Ocak'a da dikkat et. Ortalık yıkılacak!