109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu sarkimin sonuncu olmasi hasebiyle 1 daha katilmadigim yarisma

Joder!!

Yabancı şarkı gibiyim.. Dinleyenim çok, anlayanım az.

Yazsana abi ciddiysen. Ben neden yazayım? Adamın hakikaten sinirlerini hoplatıyorsunuz!
Ağzının ortasına yumruğu yersin bu nasıl üslup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Değiştirmiyorum lanet olsun, ben yürüyüşe çıkıyorum kar yağıyor.

Yazsana abi ciddiysen. Ben neden yazayım? Adamın hakikaten sinirlerini hoplatıyorsunuz!
tenor.gif

Ağzının ortasına yumruğu yersin bu nasıl üslup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Değiştirmiyorum lanet olsun, ben yürüyüşe çıkıyorum kar yağıyor.
Öyle bir organizatör düşünün ki lütfedip yarışmasına katılan üyelere mobbing uygulasın, çileden çıkarsın! Gerçekten inanılmaz...

Mahir ahbabıma bu muhim yarismayi duzenledigi icin tesekkur eder ve Allah belasini versin demek isterim.

mahir hani nerde muzikler
en sonunda diskalifiye etmek zorunda kalacam bu adami

bu yarışmanın 2.sini bendeniz kazanmıştı ayıptır söylemesi
ikinci şampiyonlugum 109. yarışmayaymış

Demiştim kar yağacağını. 7 Ocak'a da dikkat et. Ortalık yıkılacak!
Güzel yağıyor 10-15 gün böyle devam edecek diyorlar da müzükler nerede hakikaten dostum MK ? 30 yarışmaya iştirak etmişimdir, 6-7 de yarışma düzenlemişimdir böyle gevşek, böyle skandal bir yarışma hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt