109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
109. Yarismada hala cakisan sarkilar olmasini ben normal karsilamam.

Emeğe saygı kafası yaşıyorsan şansını başka yerlerde aramanı öneririm. Millet modunda olsun görürsün neler olacağını bir öncekinde milleti monotonluğunla bayıltmışsın sorun çıkmamış belliki. Neler olabileceği konusunda en ufak fikrin yok.

Monoton mu! Gayet eğlenceli bir yarışmaydı. Sürpriz sanatçılar gelmişti.

1 hafta süre var nasılsa son 1 saat kala falan dinlerim, hayat felsefemdir yumurta kapıya dayanmadan harekete geçmem.

Işaret göstermek de kötü MK.

sent via GSC

Şarkının ne olduğu belli değil ki... Neyse hepinize ispat edeceğim şeffaflığı.

Ama Alpay’dan saatlerdir ses çıkmıyor millete şarkısını söyleyip oy istiyorsa ona bir şey diyemem!

Ama Alpay’dan saatlerdir ses çıkmıyor millete şarkısını söyleyip oy istiyorsa ona bir şey diyemem!

Kırıldım.

Beni 1. Yaparsan barışabiliriz abi.

Mahir bey kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar, konuyu takip etmeye çalışıyorum ama bir kolay gelsin demeye fırsat olmadı.

Üzerinizde olan bu kadar baskıya rağmen sükunetle yarışmayı sürdürmenizi de ayrıca takdir ediyorum, ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan çıldırırdım.

Kırıldım.

Beni 1. Yaparsan barışabiliriz abi.

Kusura bakma şarkını beğenmedim. Olur da birinci olursan seni başkasına anons ettireceğim.
Mahir bey kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar, konuyu takip etmeye çalışıyorum ama bir kolay gelsin demeye fırsat olmadı.

Üzerinizde olan bu kadar baskıya rağmen sükunetle yarışmayı sürdürmenizi de ayrıca takdir ediyorum, ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan çıldırırdım.

Yılbaşı öncesi işlerin sakinliği, lig tatili derken insanlık yapayım dedim, insanlıktan çıkarmaya çalışıyorlar. Bu nankörler için sinirlenmeye değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt