Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.767
- 21.807
- 2.783
109. Yarismada hala cakisan sarkilar olmasini ben normal karsilamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hallettim yegenim
Emeğe saygı kafası yaşıyorsan şansını başka yerlerde aramanı öneririm. Millet modunda olsun görürsün neler olacağını bir öncekinde milleti monotonluğunla bayıltmışsın sorun çıkmamış belliki. Neler olabileceği konusunda en ufak fikrin yok.
Bu ne biçim playlist?Şarkı Oynatma Listesi Yayınlandı!
diye düzeltir misin?
Bu ne biçim playlist?
Daha iyi işte. İlk üçe gireceksin. Belki bir şarkı biraz zorlar seni.
Erman renktaşım birinciliği hak ediyor orası ayrı da, adamı anladığım kadarı ile şikeye teşvik etmişsin, bari açık etme.Daha iyi işte. İlk üçe gireceksin. Belki bir şarkı biraz zorlar seni.
Tarafsiz yarisma düzenleyicisine bak.
Acik acik sonuclara müdahele edecek.
Erman renktaşım birinciliği hak ediyor orası ayrı da, adamı anladığım kadarı ile şikeye teşvik etmişsin, bari açık etme.
Türkçe kozu ile kurtaramazsın. Bu yarışmanın şaibeli olduğu aşikar ve ne demişler, balık baştan kokar.Seni ilk üçe sokacağım demedim. İlk üçe gireceksin dedim. Yarışmacılar o şarkıya oy verecektir.
Işaret göstermek de kötü MK.Seni ilk üçe sokacağım demedim. İlk üçe gireceksin dedim. Yarışmacılar o şarkıya oy verecektir.
Işaret göstermek de kötü MK.
sent via GSC
Sırf senin değil genel olarak biz Türklerin hayat felsefesidir bu zaten abi1 hafta süre var nasılsa son 1 saat kala falan dinlerim, hayat felsefemdir yumurta kapıya dayanmadan harekete geçmem.
Şarkının ne olduğu belli değil ki... Neyse hepinize ispat edeceğim şeffaflığı.
Ama Alpay’dan saatlerdir ses çıkmıyor millete şarkısını söyleyip oy istiyorsa ona bir şey diyemem!
Şarkının ne olduğu belli değil ki... Neyse hepinize ispat edeceğim şeffaflığı.
Ama Alpay’dan saatlerdir ses çıkmıyor millete şarkısını söyleyip oy istiyorsa ona bir şey diyemem!
Kırıldım.
Beni 1. Yaparsan barışabiliriz abi.
Mahir bey kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar, konuyu takip etmeye çalışıyorum ama bir kolay gelsin demeye fırsat olmadı.
Üzerinizde olan bu kadar baskıya rağmen sükunetle yarışmayı sürdürmenizi de ayrıca takdir ediyorum, ne yalan söyleyeyim ben olsam çoktan çıldırırdım.