109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahovizyona şu şarkıyla katılıp birinci olabilirdim ama Kralpay ile rekabet etmek iyi 1 fikir gibi gelmedi

Hocam üslup uyarısında bulunmak durumundayım, bu gibi ifadelerin hoş karşılandığı bir platform değil burası.

Bu platform nedense sadece benim yazdıklarıma karşı tepki gösteriyor. Maç günü ana avrat küfür edenler görüyorum. Ben ise sadece monolog yapıyorum!

Erman Türker ve Mehmet Arslaner'in yarışmayı alt sıralarda bitirmesi çok olası ufak kalem oynatmalarıyla :D
O değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.

Bu platform nedense sadece benim yazdıklarıma karşı tepki gösteriyor. Maç günü ana avrat küfür edenler görüyorum. Ben ise sadece monolog yapıyorum!
Seninde dilinin kemiği yok be kardeşim, resmen ağzımızı bozdun küfür nedir bilmeyen insanlardık.

O değilde içerden bilgi aldım. En iyi Türkçe kullanan üye @Erman Türker seçilmiş, muhtemelen bunun intikamını almak için Erman Türker'i bu yarışmada sonuncu yapacak.
Hiç sinirlenmesin. İyi Türkçe yazmayı noktalama işaretlerine indirgeyen bir zihin yapısına sahip, iyi olmuş... Ha GSC'nin Erman Türker tercihi de saçma ama baya, ona da değinmeden edemeyeceğim :D

Son düzenleme:
hall of fame başlığına baktım da 16 şampiyonluk nedir yav sapkın bir istatistik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt