- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey ters köşe olma ihtimalin çok yüksek olasılık bence ya sanırım katıldığım tüm ESC'lere farklı tarzda müziklerle katıldım o yüzden tespit konusunda başarılı olmamanı yadırgamam. Ben Hayri ve Alpay'ın şarkılarını tespit edebildiğimi düşünüyorum sadece ama onlar da çok kör kör parmağım gözüne tadında duruyorlar o yüzden belki yanılabilirim ama çıksa hiç şaşırmam yani.@Uğur Yılmaz Şarkını tespit ettim.
Spoilera ekle kardeşim alkol zararlı. Biz yeşilaycıyız.
Spoilera ekle kardeşim alkol zararlı. Biz yeşilaycıyız.
Erman renktaşım birinciliği hak ediyor orası ayrı da, adamı anladığım kadarı ile şikeye teşvik etmişsin, bari açık etme.
Türkçe kozu ile kurtaramazsın. Bu yarışmanın şaibeli olduğu aşikar ve ne demişler, balık baştan kokar.
Yoo.Eyvallah eline sağlık. Bir de sana zahmet başlığı düzenleyemiyorum. O işe de el atar mısın? Yusuf playlist yazmış. Onu Şarkı Oynatma Listesi Yayınlandı olarak düzenmeliyim.
Yarışmadan çekilmek zorunda bırakıldım, daha fazla konuşmak istemiyorum.Kenan başkan hayırdır, daha dün yok saydım dediğin Mahir beye üst üste 2 kez alıntı çekmişsin.
Bence senin bu hatalı hamlelerin ile Mahir beyin üstünde kalkan şaibe adım adım sana doğru geliyor.
Bittabi neden olmasın, sana zahmet hatırlatabilirsen iyi olur yarın yani. Unutabiliyorum, tam içme saatlerim çünkü.Ağabey ters köşe olma ihtimalin çok yüksek olasılık bence ya sanırım katıldığım tüm ESC'lere farklı tarzda müziklerle katıldım o yüzden tespit konusunda başarılı olmamanı yadırgamam. Ben Hayri ve Alpay'ın şarkılarını tespit edebildiğimi düşünüyorum sadece ama onlar da çok kör kör parmağım gözüne tadında duruyorlar o yüzden belki yanılabilirim ama çıksa hiç şaşırmam yani.
Bu arada yarın akşam, kaldığımız yerden devam etmek ister misin? Belki yoldaş değil de rekabetçi ile filan gideriz keza öyle bir şansın oluyor en azından.
Yarışmadan çekilmek zorunda bırakıldım, daha fazla konuşmak istemiyorum.
Sıkıyorsa öyle yazma üstad.Üst sayfalarda ailevi sorun demedin mi, hata üstüne hata.
Sıkıyorsa öyle yazma üstad.
Ağabey ters köşe olma ihtimalin çok yüksek olasılık bence ya sanırım katıldığım tüm ESC'lere farklı tarzda müziklerle katıldım o yüzden tespit konusunda başarılı olmamanı yadırgamam. Ben Hayri ve Alpay'ın şarkılarını tespit edebildiğimi düşünüyorum sadece ama onlar da çok kör kör parmağım gözüne tadında duruyorlar o yüzden belki yanılabilirim ama çıksa hiç şaşırmam yani.
Bu arada yarın akşam, kaldığımız yerden devam etmek ister misin? Belki yoldaş değil de rekabetçi ile filan gideriz keza öyle bir şansın oluyor en azından.
Kusura bakma şarkını beğenmedim. Olur da birinci olursan seni başkasına anons ettireceğim.
Yılbaşı öncesi işlerin sakinliği, lig tatili derken insanlık yapayım dedim, insanlıktan çıkarmaya çalışıyorlar. Bu nankörler için sinirlenmeye değmez.
Şimdi bu metotla ilerlersek yarışmanın bekasına halel getirebiliriz kısacası kendi adına radikal bir tercih yapmadı isen kesinlikle senindir hiç tereddüt etmiyorum açıkçası.Soyle bakam
Bakalim dogru tahmin mi
Allahsızlık.Erman Türker'in şarkısını hemen tespit ettim ve tabii ki puan vermedim.