- 8 Temmuz 2015
- 35.787
- 70.631
- 3.893
Tamer hocam gittiğinden beri suratım botox etkisi altına girdi resmen mimiklerimde tek kıpırdama olmuyor bu herifi geri döndürelimMizahınıza sağlık, espri tufanına tanıklık ediyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamer hocam gittiğinden beri suratım botox etkisi altına girdi resmen mimiklerimde tek kıpırdama olmuyor bu herifi geri döndürelimMizahınıza sağlık, espri tufanına tanıklık ediyoruz.
Ben böyle iyiyim.Tamer hocam gittiğinden beri suratım botox etkisi altına girdi resmen mimiklerimde tek kıpırdama olmuyor bu herifi geri döndürelim
Tamer hocam gittiğinden beri suratım botox etkisi altına girdi resmen mimiklerimde tek kıpırdama olmuyor bu herifi geri döndürelim
Tamer Tuna'yı anlamak, herşeyi anlamak olacaktır.Cpu'nun yuzde 80nini ozel hayatta ki problemlere ayirdim geriye kalan 20yi tamer tuna postlarini anlamaya calisarak heba etmemek lazim
Mehmet abinin dedigi gibi boyle iyi
Spoiler
Spoiler
Teknik sorumlumuz yaptı, şikayetiniz varsa onunla iletişime geçiniz.Madem öyle bir terbiyesizlik yapıldı adımı düzgün yazın ya da adımı MK olarak değiştirin!
Teknik sorumlumuz yaptı, şikayetiniz varsa onunla iletişime geçiniz.
şu ara yoğunum 29'undan önce puanlamalarımı paylaşmam zor
Dorukçuğum sen yine de çok gecikme.
Mesmerize eden bir video klip.
Öyle gagagagag g.te bak offf kafasında değilim, insanda tatile çıkma isteği uyandırıyor ki ben sıcağı seven bir adam değilim.