- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Alkole düstük yine Mahir![]()
Rica ederim alkolü düşkünlük olarak nitelendirme!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkole düstük yine Mahir![]()
Kess Mahir kafam kıyak seni bi yumrukla yere sererimRica ederim alkolü düşkünlük olarak nitelendirme!
O karakteristik parmaklarınla nerelerde geziyorsun yine yoksun ortalıkta ?Rica ederim alkolü düşkünlük olarak nitelendirme!
Agabey 12 puanini bana vermissindir insallahO karakteristik parmaklarınla nerelerde geziyorsun yine yoksun ortalıkta ?
Alkol iceren fotoma niye layk atmadin?O karakteristik parmaklarınla nerelerde geziyorsun yine yoksun ortalıkta ?
Bende tam içerken babam dan fırça yedim iyi mi.
Mahir nerde şampiyonlugumu acıklıyacaktı.
Kess Mahir kafam kıyak seni bi yumrukla yere sererim
![]()
O karakteristik parmaklarınla nerelerde geziyorsun yine yoksun ortalıkta ?
Kadim dostum Uğur Yılmaz ile ruslara dörtlü çektiriyoruz cs de.Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmini izliyordum abi. Nasılsın?
İnşallahAgabey 12 puanini bana vermissindir insallah![]()
Kadim dostum Uğur Yılmaz ile ruslara dörtlü çektiriyoruz cs de.
İnşallah![]()
Bir gecede iki yarışma düzenlediğin günleri hatırladım da ayıp hakikaten yav 1 haftadır sonuç bekliyoruz.Boyle bir yarisma GSC hayatim boyunca hic gormedim arkadas puanlar gelecek sene aciklanacak galiba![]()
Bir gecede iki yarışma düzenlediğin günleri hatırladım da ayıp hakikaten yav 1 haftadır sonuç bekliyoruz.