109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar muhteşem yarışmalar düzenlediğiniz günler geride kaldı. Muhtemelen o yarışmayı düzenlediğiniz zamanlar çoğunuz öğrenciydi.

Şimdi gerek benim yavaş bir insan olmam gerekse iş hayatı sonuçların böyle olmasına sebep oldu. Ben en baştan sizlere söylemiştim. Yarın açıklanıyor oluşu sürpriz değil yani!
Kesinlikle haklısın. Yarışmayı Pazar günü açıklayacağını bilerek katıldık, Allah bizim belamızı versin. Ne yaptık biz böyle.

Kesinlikle haklısın. Yarışmayı Pazar günü açıklayacağını bilerek katıldık, Allah bizim belamızı versin. Ne yaptık biz böyle.

Estağfurullah abi bela yağdıracak bir durum yok lakin dediğin gibi. Bunu bilerek katıldınız. En baştan olmaz olsun böyle yarışma MK deyip katılmayabilirdiniz!

Estağfurullah abi bela yağdıracak bir durum yok lakin dediğin gibi. Bunu bilerek katıldınız. En baştan olmaz olsun böyle yarışma MK deyip katılmayabilirdiniz!
Yarışma modunda olmamama rağmen senin davetin üzerine katıldım, kalbimi kırdın.

Arkadaşlar muhteşem yarışmalar düzenlediğiniz günler geride kaldı. Muhtemelen o yarışmayı düzenlediğiniz zamanlar çoğunuz öğrenciydi.

Şimdi gerek benim yavaş bir insan olmam gerekse iş hayatı sonuçların böyle olmasına sebep oldu. Ben en baştan sizlere söylemiştim. Yarın açıklanıyor oluşu sürpriz değil yani!
İçecek vakti buluyorsun ya MK.

Mahir bey bu kadar uğraştı etti, ama hiç kimseden bir teşekkür bile gelmedi, hep şikayet hep şikayet.

Gerçekten çok sabırlı adammış.

Benim başka bir tespitim, Mahir bey de de sanırım biraz mazoşistlik var. Yahu forumda millet zaten sürekli seninle uğraşıyor, sarmak için fırsat arıyor, belli ki bu işe girince herkesin toplu hedefi olacaksın, adam bunu göre göre bu işe giriyor.

Değişik bir ruh hali.

Esas sabırlı olanlar yarışmacı arkadaşlar, bir haftadır bekliyorlar.

Açıklanmadı hala bu
logo-maho.png
Vision.png

Büyük finale hazır mısınız arkadaşlar :uiyy:

final öncesi ip ucu var mı ? sürpriz bir birincilik söz konusu mu mahircim

Akademinin dağıttığı oscar ödüllerinde bile sonuç gününde biliniyor. Ama benim oscarımda bilinmez. Samimi söylüyorum ben bile bilmiyorum. Birazdan şarabımı açıp sonuçları girmeye başlayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt