- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
neee mahir bir şaraba şike mi yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gonderdigin sarki nedeniyle bir sure hipnotize oldumMaho beye Skandal Uye tagi verilmeli
This lifeBen hangi şarkıya 12 puan verdim acaba
This life
Tahmin etmiş misin şarkımı?Guzel.bir puan verdim sana
Yok ama simdi kontrol ettim sana da iyi bir puan vermisimTahmin etmiş misin şarkımı?
Armut piş ağzıma düş olacak ise sen ne işe yarayacaksın?@Mert GÜLMEZ hiç kusura bakma bütün enerjimi düşürdün kardeşim. Puanları verirken kimi puanlarda şarkının adını, kimi puanlarda sanatçının adını yazmışsın!!
Biraz özen gösterin yahu. Şurada bir haftadır emek ediyorum. Şu MK hesaplama yaparken biraz yardımcı olalım, yorulmasın özenle puan verelim diye düşünür! Nerede o incelik. Biri puanları karışık verir, ötekisi fotoğraf atarak şov yapar!
Benim puanlamamı beğendiniz mi Mahir bey? Beğendiyseniz şahsımı onore etmenizi talep ediyorum@Mert GÜLMEZ hiç kusura bakma bütün enerjimi düşürdün kardeşim. Puanları verirken kimi puanlarda şarkının adını, kimi puanlarda sanatçının adını yazmışsın!!
Biraz özen gösterin yahu. Şurada bir haftadır emek ediyorum. Şu MK hesaplama yaparken biraz yardımcı olalım, yorulmasın özenle puan verelim diye düşünür! Nerede o incelik. Biri puanları karışık verir, ötekisi fotoğraf atarak şov yapar!
Yok ama simdi kontrol ettim sana da iyi bir puan vermisim
Sonuç ne olur bilmem ama bugüne kadar yarışmamasına şaşırıyorum.
Seven sever. Sevmeyen de nefret edebilir.![]()
Senden bana puan cikti mi
Değerli MK@Mert GÜLMEZ hiç kusura bakma bütün enerjimi düşürdün kardeşim. Puanları verirken kimi puanlarda şarkının adını, kimi puanlarda sanatçının adını yazmışsın!!
Benim puanlamamı beğendiniz mi Mahir bey? Beğendiyseniz şahsımı onore etmenizi talep ediyorum
İçine doğdu sanırım. Şu an senin puanları giriyordum. Çok da beğendiğimi söyleyemem. Hatta beğenmedim.