109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be unutmustum yarismayi

Bana kalsa olur da insanlar kendini 22.00'a göre ayarlayıp ona göre pc başına geçebilir. Yarışmayı takip edenlere karşı sorumluluğum var!

24 adet mention at yeterli layk (7-8 tane) tamamdır. 22:00 da başlayınca daha az kişi takip eder zaten iş güç var diye ertesi güne.

2 gündür Kenan burada vırvırvır kafa açıp durdu da ne oldu. İşte Mahir bey işini gayet planlı ve programlı şekilde tamamladı. Şahsım adına tebrik ve teşekkürlerimi bildiririm.

Bana kalsa olur da insanlar kendini 22.00'a göre ayarlayıp ona göre pc başına geçebilir. Yarışmayı takip edenlere karşı sorumluluğum var!

2 gündür Kenan burada vırvırvır kafa açıp durdu da ne oldu. İşte Mahir bey işini gayet planlı ve programlı şekilde tamamladı. Şahsım adına tebrik ve teşekkürlerimi bildiririm.

Teşekkür ederim de Murat Bey kusura bakmazsanız bela okumak durumundayım. Bu ne biçim avatar böyle. Harika Avcı ne Murat Bey! Kendine gel!

Buyuk Final Pazartesi 23:45’de yeni yılda şampiyonun ismini acıklıyacaz. Dagılabiliriz.

Yarım saat sonra örovizyon finali. Herkesi bekliyorum.

Alpay'ın şampiyon olduğu çok net. Alttan heyecan vermeye gerek yok, ustaca seçmiş şarkısını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt