- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
BeklemesekTRT yayını mı bu be adam.
21:05 güzel bir saat.
Bana kalsa olur da insanlar kendini 22.00'a göre ayarlayıp ona göre pc başına geçebilir. Yarışmayı takip edenlere karşı sorumluluğum var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BeklemesekTRT yayını mı bu be adam.
21:05 güzel bir saat.
Bana kalsa olur da insanlar kendini 22.00'a göre ayarlayıp ona göre pc başına geçebilir. Yarışmayı takip edenlere karşı sorumluluğum var!
2 gündür Kenan burada vırvırvır kafa açıp durdu da ne oldu. İşte Mahir bey işini gayet planlı ve programlı şekilde tamamladı. Şahsım adına tebrik ve teşekkürlerimi bildiririm.
24 adet mention at yeterli layk (7-8 tane) tamamdır. 22:00 da başlayınca daha az kişi takip eder zaten iş güç var diye ertesi güne.
Teşekkür ederim de Murat Bey kusura bakmazsanız bela okumak durumundayım. Bu ne biçim avatar böyle. Harika Avcı ne Murat Bey! Kendine gel!
Gerek yok. Dinlenmem lazım 22.00'a kadar.
Yarım saat sonra örovizyon finali. Herkesi bekliyorum.