109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzenleyeceğim ilk yarışmada KREDİ KARTI ile oylama yapılacak.

King Pay hesaplarına ''donation'' alacağım.

En çok parayı veren organizasyonun şampiyonu olacak. Ve toplanan para ödülünün %50'sini kazanacak.

Düzenleyeceğim ilk yarışmada KREDİ KARTI ile oylama yapılacak.

King Pay hesaplarına ''donation'' alacağım.

En çok parayı veren organizasyonun şampiyonu olacak. Ve toplanan para ödülünün %50'sini kazanacak.
Kingpay paypal'ın yerini tutar mı sence ?

Az önce beni de fırçaladı, yarışma sürecindeki yorgunluğuna bağlıyorum.

Tamam lan manyak bir şey demedik. Allah Allah...

Bana babam fırça atamadı camı çerçeveyi indirirdim çünkü maşallah sen haftada iki posta fırça kayıyorsun ne iş çözemedim, işin tuhafı sinirlenemiyorum da aziz yıldırımın dediği gibi gülmem yokken gülmem geliyor.

Arkadaslar herkese iyi yarismalar ,Mahir seninde Allah belani versin yeri gelmisken

Mahir bey rica ediyorum aşırı uzatma, esc'de en nefret ettiğim şeylerden biridir tadında olsun. teşekkürler

Mahir bey rica ediyorum aşırı uzatma, esc'de en nefret ettiğim şeylerden biridir tadında olsun. teşekkürler

Benden önce düzenleyenler 1 saatte sonuca ulaştı. Bende de aynısı olacak. Amy'i mezarından getirdim MK. hala bir memnuniyetsizlik. Like at o şarkıya abi lütfen. O şarkıya rekor like istiyorum. AMY bu AMY

Sato gibi muzikten anlayan bir renktordan puan kapmak herhangi bir galibiyetten daha degerli gozumde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt