- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay'ın şampiyon olduğu çok net. Alttan heyecan vermeye gerek yok, ustaca seçmiş şarkısını.
İçimden geldi ya kusura bakma. Sana söylemedim zaten ortaya söyledim, şu an bir problem yaşıyorum ona sinirlendim.
Raporlayamayacak kadar şaşkınım!
İçimden geldi ya kusura bakma. Sana söylemedim zaten ortaya söyledim, şu an bir problem yaşıyorum ona sinirlendim.
Allah allah. Ben yarışmada olduğumu zannediyordum, şu an başlıktayım başka bir şey mi yapmam gerekiyordu acaba şu an ikircikte kaldım bak.Yarışmaya gel abi. Sinirin geçecek söz veriyorum. Çok eğleneceğiz. Kadro çok güçlü. Amy Winehouse'u öğlen söylemiştim zaten!
Allah allah. Ben yarışmada olduğumu zannediyordum, şu an başlıktayım başka bir şey mi yapmam gerekiyordu acaba şu an ikircikte kaldım bak.
Kingpay 1. olmazsa yüzde 75 i sakin tutmam mümkün gözükmüyor
KINGPAY KİNDİR!!!
You diye bir dizi var, izle kesin seversin.Sonuçları açıklayacağım yeni bir başlık olacak ya; kilitli. Oraya gel diyorum.![]()
You diye bir dizi var, izle kesin seversin.
netflixNerede yayınlanır?
Mahovision Sonuçları Değerlendirme Başlığı açarız bizdeSonuçları açıklayacağım yeni bir başlık olacak ya; kilitli. Oraya gel diyorum.![]()
netflix
Neflix üyeliğim yok! Defalarca söyledim. Yeter! Üye olmayacağım!
Tamam lan manyak bir şey demedik. Allah Allah...Neflix üyeliğim yok! Defalarca söyledim. Yeter! Üye olmayacağım!