Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Bir ESC klasigi... Tebrikler Alpay
Kmettin sinirden catliyodur su an
Kmettin sinirden catliyodur su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
... Diğer başlık sandım pardon MK cığım.
Ya sana böyle bir ödül verme yetkisini kim verdi ?Bu yarışmaya özel bir ödül daha vereceğim. Evet moderatör özel ödülü. Bu özel ödülün sahibi ise
Ekli dosyayı görüntüle 35771
Ya sana böyle bir ödül verme yetkisini kim verdi ?
Önümüzdeki 10 yarışma için şimdiden list yaptığınız doğru mu bay KralpayYarışan herkese tebrikler.
Güzel bir yarışma oldu.
Bu şarkıyı yıllardır bekliyorum biri katılsın diye. Baktım hiç kimse katılmıyor gireyim dedim.![]()
Ben kendimi yetkilendirdim. Bir haftadır emek ediyorum. Müsaade edin bir ödül de ben vereyim!
Bu yarışmaya özel bir ödül daha vereceğim. Evet moderatör özel ödülü. Bu özel ödülün sahibi ise
Yarışan herkese tebrikler.
Güzel bir yarışma oldu.
Bu şarkıyı yıllardır bekliyorum biri katılsın diye. Baktım hiç kimse katılmıyor gireyim dedim.![]()
Mehmet beye sorsaydın belki bu şarkıyı yıllardır saklıyordur da sen katılmışsındır falan. Ekşimesin sonra sana.Yarışan herkese tebrikler.
Güzel bir yarışma oldu.
Önümüzdeki 10 yarışma için şimdiden list yaptığınız doğru mu bay Kralpay
Ağlattın MK. Senden böylesine insani bir davranış beklemezdim. Teşekkür ediyorum minik kuşum.Bu yarışmaya özel bir ödül daha vereceğim. Evet moderatör özel ödülü. Bu özel ödülün sahibi ise
Mehmet beye sorsaydın belki bu şarkıyı yıllardır saklıyordur da sen katılmışsındır falan. Ekşimesin sonra sana.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi