- 20 Haziran 2011
- 57.775
- 63.193
- 4.533
Kingpay'ı kutlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem keranacı hem de müfteri.
Kingpay fanları olarak konvoya çıkalım yurdun 4 1 yanındaKingpay'ı kutlarız
110. Eurovision ne zaman olacak. Esaslı bir parça ile yarışmanın zamanı geldi. Sosyalizm falan bitmiş. Gireceğim Rihanna ile alıp kaçacağım şampiyonluğu öyle gözüküyor. Yoksa buradakilerin müzikle araları popüler kültür ne dayatırsa o gibi gözüküyor.
Evet sevgili @Alpay Asma 110 ne zaman ?
Bugün Pazar hafta sonları tatil planı yapıyorsanız, sigorta ve senelik izin kullanabiliyorsanız bu Orak ve Çekicin gücü sayesindedir. Her daim Sosyalizm'i savunacağız.Orak çekiçten dünya vazgeçti sen vazgeçemedin abi
Valla öyle anlamak mümkün değil, hristiyan ilahisi ile bile daha iyi sonuç almıştım sondan üçüncü nedir yav.110. Eurovision ne zaman olacak. Esaslı bir parça ile yarışmanın zamanı geldi. Sosyalizm falan bitmiş. Gireceğim Rihanna ile alıp kaçacağım şampiyonluğu öyle gözüküyor. Yoksa buradakilerin müzikle araları popüler kültür ne dayatırsa o gibi gözüküyor.
1 komplo söz konusu olabilir miValla öyle anlamak mümkün değil, hristiyan ilahisi ile bile daha iyi sonuç almıştım sondan üçüncü nedir yav.
Valla öyle anlamak mümkün değil, hristiyan ilahisi ile bile daha iyi sonuç almıştım sondan üçüncü nedir yav.
Aralarda eğlenelim diye britney spears-toxic paylaşan birinin düzenlediği yarışmada rus folkunun önemli bir eserinin sondan üçüncü olması bile mucize aslına bakarsan.1 komplo söz konusu olabilir mi