- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Malesef.Toxic mi paylasti)) Bela okuyunca suclu oluyoruz sonra
Akşam gecelere aksam mı yoksa evde kalıp tasarruf mu etsem bilemedim kararsızım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef.Toxic mi paylasti)) Bela okuyunca suclu oluyoruz sonra
Aksam pompa var Mahir ,Toxic paylastigin post nerde gormek isterimAkşam soluğu nerede alacaksın Şafak?
@Ünsal VardarAksam pompa var Mahir ,Toxic paylastigin post nerde gormek isterim
Aksam pompa var Mahir ,Toxic paylastigin post nerde gormek isterim
Malesef.
Akşam gecelere aksam mı yoksa evde kalıp tasarruf mu etsem bilemedim kararsızım.
Cok tuhaf adamsin yav![]()
Hiç arkadaşım kalmadı Mahir yüzde 90 ı zaman içinde yurtdışına gitti geri kalanda evlendi ortada piç gibi kaldık ne olacak böyle? Neyse marta kadar sabır sonra iş güç. Abv bu arada.Evde otur Mehmet Bey. Git Migros'a alışverişini yap evine geç. Giy ropdöşambrını elinde kadehin camdan ufka bakarak geceyi geçir.
Hiç arkadaşım kalmadı Mahir yüzde 90 ı zaman içinde yurtdışına gitti geri kalanda evlendi ortada piç gibi kaldık ne olacak böyle? Neyse marta kadar sabır sonra iş güç. Abv bu arada.
Geçmiş olsun kardeşim ben de aynı dertten muzdaribim. Sıkıntılı bir durum.Hiç arkadaşım kalmadı Mahir yüzde 90 ı zaman içinde yurtdışına gitti geri kalanda evlendi ortada piç gibi kaldık ne olacak böyle? Neyse marta kadar sabır sonra iş güç. Abv bu arada.
Bu kadar insan yalnızken, neden bu kadar insan yalnız.
Alpay denilen şikecinin şampiyon olacağı yarışmayı yapmak da anca Mahir'den beklenirdi.
Geçmiş olsun kardeşim ben de aynı dertten muzdaribim. Sıkıntılı bir durum.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alaka? Ayrıca abv.Yalan söyleme. Akşamları foruma girmeyerek yalnız olmadığını gösteriyorsun.
Çevren mi vardı seninBu kadar insan yalnızken, neden bu kadar insan yalnız.
Benim de sonum aynı olacak bu gidişle. Uzak diyarlarda evlilik, yurt dışına gidenler derken daralıyor çevrem git gide.
Çevren mi vardı senin