11.22.63 | Hulu

Tuncay Van

Büyük Kaptan
Stephen King eseri Dizi oluyor , Kitabi okumustum ve gayet güzeldi eger Dizi Kitapin kalitesini yakalarsa gayet basarili olur

Dizi 15.02.2016 basliyacakmis simdiden yerimizi alalim.

22 Kasım 1963'te Dallas'ta üç el silah sesi duyuldu, başkan Kennedy öldü ve tarih yeniden yazıldı.
Peki, ya geçmişi değiştirme şansınız olsaydı?

Her şey Maine'deki Lisbon Falls kasabasında yaşayan edebiyat öğretmeni Jake Epping'e lokantacı dostu Al Templeton'ın verdiği bir sırla başlar. Aslında lokantasının kileri geçmişe, 1958'e açılan bir geçittir ve Al, Jake'ten saplantı haline getirdiği görevi devralmasını, Kennedy suikastını engellemesini istemektedir.

Böylece Jake Epping, George Amberson olarak büyük arabaların ve fiyonklu çorapların dünyasında, herkesin her yerde sigara içtiği bir Amerika'da yeni bir hayata başlar. Boğucu Derry şehrinden, hayatının aşkıyla karşılaştığı sevgi dolu Jodie kasabasına, Lee Harvey Oswald'a ve Dallas'a uzanan bu romanda; geçmiş, geçmiş olmaktan çıkıp gerilim ve heyecan dozu yüksek bir maceraya dönüşüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

romanını okumuştum muhteşem kelimesi az kalırdı yanında tuğla gibi olması kesmemişti. uzun zamandır bekliyordum dizisini bi kaç yıl önce çıkmıştı ilk haberi.

stephen king'in bir diğer romanı under the dome'ın dizisi fiyasko sayılırdı. umarım bu romanda tv ekranında haketmediği şekilde harcanmaz. zamanda yolculuk,kelebek etkisi,paradokslar ve komplo teorilerini seven insanlar için bulunmaz bir nimettir.

ilk bölümü yayınlanmış sanırım henüz izlemedim ancak izleyenler gayet memnun.

romanın finalinde bir şey havada kalmıştı. bir sorun vardı ve cevabını vermiyorlardı. okuyucuyu oldukça merakta bırakıyordu. dilerim dizide cevabı verirler.

Osman beycimin yazdiklarindan sonra izlemezsem olmaz. Birkac bolum biriksin izlicem.

Bende izlerim bir kac bölüm ciksin da.

diziye iyi demedim yav kitap iyiydi romanlarını diziye veya benzeri hallere dökünce reis tökezliyor. under the dome resmen telef oldu 4 sezon da hiçbiyere varamadı herşey havada kaldı sonrada final yaptı kendi kendine. yok finalide sonra devam edecekmiş gibi yaptı. kimse ne yaptığını anlamadı.

bunun ilk bölümünü izleyenler beğenmiş devamında yine süpürgeye yapıp etrafa saçarmı görecez.

Bugün bizim mactan önce izledim cikan 2 bölümü.

Benim hosuma gitti, severim böyle konusu "time travel" olan seyleri.

Müthiş. İzleyin izlettirin. Sonra bir de romanını okuyun. İkisi de baya iyi.

Bugün 3.bölümü izledim.

Beni etkiledi, konusu da güzel. Umarim böyle devam eder :)

Bizim pederin doğum gününü mu kutluyorsunuz ne bu konu oda bu tarihlerde doğdu

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Severek takip ediyoruz. :)

NEO8MJ4Lq1B2RT_1_a.jpg

Son düzenleme:
4.bölümde godfather muhabbeti müthişti :asd:

Kitabi iyi demissiniz bu sıralar kendimi kitaplara vermişken kitabını okuyum en iyisi.

Sonra olmazsa diziye de başlarım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece 8 bölüm sürecek deniyor.

Tüh ya o 8 bölüm olayını bende son trailer da gördüm.

8-episodes-eventseries diyordu videonun sonunda.

Keşke daha uzun soluklu birşey olsaydı çünkü konusu gerçekten çok enteresan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kısa olması dallandırılıp budaklandırılmaması güzel olur belkide. çünkü bir önceki kitabın dzisini bi türlü toplayamamış olmaları hem okuyucu hemde izliyici için büyük hayal kırıklığı oldu.
zaten bunu birazda tadımlık saymak lazım asıl kara kule nin de yapımına başlıayacakalrmış ama o film olacak haberleri var şuanda.

kısa olması dallandırılıp budaklandırılmaması güzel olur belkide. çünkü bir önceki kitabın dzisini bi türlü toplayamamış olmaları hem okuyucu hemde izliyici için büyük hayal kırıklığı oldu.
zaten bunu birazda tadımlık saymak lazım asıl kara kule nin de yapımına başlıayacakalrmış ama o film olacak haberleri var şuanda.
The Dome dan bahsediyorsun sanırım. Ben hiç izlemedim o diziyi ama bu sorunu duymuştum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt