11.22.63 | Hulu

The Dome dan bahsediyorsun sanırım. Ben hiç izlemedim o diziyi ama bu sorunu duymuştum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

evet iyi başlamıştı aslında ama son sezon zaten zorlama olduğu çok belliydi üstüne birde paldur küldür oldu bittiye getirdiler herşeyi öyle saçma sapan bi şekilde kaldı.

sadece 8 bölüm sürecek deniyor.
Kitabi okadar story icermiyor, ondan tek 8 bölüm sürecek.King cok yavas bir yazar, 200 sayfalik bir kitabi rahat 1000 sayfaya cikarabilir.. Dizide böyle birsey yapamasin malesef.Yaparsanda the dome gibi olur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bugün son bölümü izledim.

Keske bir kac bölüm daha olsaydi, tam da alismistim diziye.

Dikkat spoiler icerir:
Dizinin sonu tam bekledigim gibi oldu. "Gecmis ile oynama, herseyi düzeltecegine daha da icine edersin" mesaji verilir diyordum tam da bunu yaptilar sonunda. Zaten Jake'in gecmise gittigi an karsisina cikan "you shouldnt be here" diyen adam bogulan kizinin hikayesini anlatirken bunu düsünmüstüm.

Şuan şoktayım bunun dizisi mi çekildi. Hemen başlıyorum tek maçtan yatan kupon üzüntüm geçti :smile-99:

beklediğimden iyi bir şekilde bitti.
kitapta soru işareti olan son bi olaya değinmediler onu cevaplayacaklar mı diye bekledim ama gene olmadı.

Son düzenleme:
Izlenir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

severek izlediğim bir diziydi lakin dolap kapısının 60 lara açılmasına kimsenin sasirmamasi ve bunu irdelememeleri bir hayli tuhafti doğrusu

ben seyi anlamamistim hadi 2010larda adam dolaba giriyor oyle donuyor da, 1960ta dinerin oldugu yerde etrafta bir suru eleman geziniyordu, hicbiri kazara o bolgeye girip teleport olmadi mi 2010lara? cunku james franco belli bir yere gidip gozunu kapayinca 2010lara donuyordu. heralde sadece james franco teleport olabiliyor

ben seyi anlamamistim hadi 2010larda adam dolaba giriyor oyle donuyor da, 1960ta dinerin oldugu yerde etrafta bir suru eleman geziniyordu, hicbiri kazara o bolgeye girip teleport olmadi mi 2010lara? cunku james franco belli bir yere gidip gozunu kapayinca 2010lara donuyordu. heralde sadece james franco teleport olabiliyor

Evet o dediğin gibi bir sürü mantık hatası vardı, o konulara kafa yordurtmadan ve diziyi bilimkurguya kaydırmadan direkt o malum hikayeyi anlatmak istemişler sanırsam.

Beğenmiştim.Özellikle finali iyi bağlandı

Sadece kafamda sorularla bitmişti o hoş olmadı misal ;

Dizinin başında restaurant'un sahibi diyordu ki burayı satın aldım.Peki önceki sahibine ne oldu ? Yine dizinin başında adam şey demişti ne yaparsan yap bir daha girdiğinde herşey sıfırlanır.Sonra abimiz ağaca yazı kazıdı çıktı geldi yazı duruyor ne alaka o zaman ?

Başka dizilerde ağırlık hesabı,değişkenler şunlar bunlar hesaplanırken bu dizi de yıllarca yaşa 2 dk geçsin muhabbeti neydi neye göre ?

Ne bilim mantık hataları çoktu

İzlemeye değer iyi bir dizi.

ok dizi
superb final
izlenebilir i says.

Beğenmiştim.Özellikle finali iyi bağlandı

Sadece kafamda sorularla bitmişti o hoş olmadı misal ;

Dizinin başında restaurant'un sahibi diyordu ki burayı satın aldım.Peki önceki sahibine ne oldu ? Yine dizinin başında adam şey demişti ne yaparsan yap bir daha girdiğinde herşey sıfırlanır.Sonra abimiz ağaca yazı kazıdı çıktı geldi yazı duruyor ne alaka o zaman ?

Başka dizilerde ağırlık hesabı,değişkenler şunlar bunlar hesaplanırken bu dizi de yıllarca yaşa 2 dk geçsin muhabbeti neydi neye göre ?

Ne bilim mantık hataları çoktu

2.de sifirlaniyordu galiba
Mantik hatalari baya var
Adam gelecekten geldigini söyluyor hatuna
Hatunda gram sasirma ifadesi yok normal karsiliyor hass. Lan ordan insan bi sasirir

Geri
Üst Alt