#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Böyle bir oyuncu bulmusuz, begenmiyorsaniz artik yuh derim.

Sadece Keita'yi izlemek icin para bile vermeye hazirim.

Gerçekten Türkiye ligine fazla bir adamı beğenmeyenler mi var ? Yoksa bana mı öyle geliyor

Formda , sağlıklı bir Keıta Chealse´de bile sırıtmaz

Keita R.Madridde Chealse de Barca da B.Münihte ilk 11 oynayamaz.

Oynayabileceği takımlar;

Avrupa nın 2.sınıf takımları: O.Lyon,çok küçük bi ihtimal Liverpool,A.Madrid...

Keita nın görünen en büyük eksiklği pası zamanında ayağından çıkaramıyor,dengesiz ama etkili hücumları ve skor üretemiyor sanırım daha ligde golü bile yok bunların dışında mükemmel bir oyuncu TSL ye gelmiş Kewell dan sonra ki en iyi kanat oyuncusu.

Keita R.Madridde Chealse de Barca da B.Münihte ilk 11 oynayamaz.

Oynayabileceği takımlar;

Avrupa nın 2.sınıf takımları: O.Lyon,çok küçük bi ihtimal Liverpool,A.Madrid...

Keita nın görünen en büyük eksiklği pası zamanında ayağından çıkaramıyor,dengesiz ama etkili hücumları ve skor üretemiyor sanırım daha ligde golü bile yok bunların dışında mükemmel bir oyuncu TSL ye gelmiş Kewell dan sonra ki en iyi kanat oyuncusu.

Bence Keita'nın tek önemli sorunu var o da gol vuruşları çok yetersiz.Ama o da olsa bizde ne gezerdi zaten.

Bence Keita'nın tek önemli sorunu var o da gol vuruşları çok yetersiz.Ama o da olsa bizde ne gezerdi zaten.

Evet vuruş tekniği kötü bunu da belirttim zaten skor üretemiyor diyor ama zaten o özelliği olsa TSL de TUSUBASA etkisi yaratırdı;)

Ve bence pas konusundada biraz sorunu var.

Sağ kanatta izlediğim en iyi oyuncu Fabio Pinto dan sonra:D

Ben daha öncede yazmıştım, Kewell'daki oyun zekası ve pratiklik Keita'da olsa çok üst düzey bir oyuncu olurmuş. Yada şöyle söyliyim Keita futbol eğitimini Afrikada'da değilde İngiltere'de alsaymış dünyanın sayılı futbolcularından biri olabilirmiş.

Ben daha öncede yazmıştım, Kewell'daki oyun zekası ve pratiklik Keita'da olsa çok üst düzey bir oyuncu olurmuş. Yada şöyle söyliyim Keita futbol eğitimini Afrikada'da değilde İngiltere'de alsaymış dünyanın sayılı futbolcularından biri olabilirmiş.

KESİNLİKLE HAKLISIN.24 yaşında Avrup ya Fransa ya gitmiş bir oyuncu için gene de iyi ama Lyon da Govou mu ne var ya onu kesememesinin nedenleri vuruş eksiği ve futol zekasıdır. 18,19 yaşında Fransa altyapısı yeseydi bu adam Manu da C.Ronaldo nun yerine transfer edilmişti bence.

Geri
Üst Alt