#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bugün 3 ön libero değildik ki ya bize oyuncu profilleri ön libero sağ açık olarak lanse edildiği için bugün Barış'ı ön libero sanan çok olmuştur örneğin Barış orta sahanın sağ çizgisinde görev yaptı Elano sol tarafa yakındı,Sarp gerideydi yani oyuncuların mevkileri aklımızda öyle kalsada taktik olarak o görevi yapmıyorlar aslında gerçi Fr'nin verdiği görevi de ne kadar yapar orası da eleştirilir ama aslında defansif oynamadık.

Valla ben ne Elanoyu solda doğru dürüst gördüm nede barışı sağda

Rijkard ne kadar onlara farklı mevkiler versede herkes kendi yerine kayıyor

milan barosumuz sakatlandi. yetmez mis gibi bide rijkaaerd keita yedek oturtuyor.

hucum gucumuz tamamen azaliyor bu ikili olmayinca.Be rijkaard, bari keita yi bastan oynatsaydin, mac ilk yarida 3-0 olurdu, ve ondan sonra keitayi mi ya da baskasini, istedigin kisiyi cikartirdin.

takim haliyle 70 den sonra yoruluyor, ve keitayi sokuyorsun. keita ne yapsin tek basina. macin basinda oynat bakim keitayi, takim diriyken, bak bakim o zaman nasil farka gidiyoruz.

zaten arkaslar, bu sezon basindaki maclarimizi, cogunu ilk yarim saatte almadik mi? bir firtinayla, iki uc gol atiyorduk, rakibin direnci kalmiyordu.

gozume halen uyku girmiyor ya....

Keita disarida baslayacagini gørdukten sonra bildim zaten.

Saglik olsun, 5 de 5 diyorduk:D 3 de 0 oldu. 3 macta 2 puan.

Son zamanlardaki düşüşümüzün en büyük nedeni Keita'dır. Bu çocuğu küstürmememiz lazım , aksine kazanmalıyız.

Oynatılmaması hata. Puan kaybı için her şeyi yapıyoruz. Keita'nın oynamamasının hiç bir mantığı açıklaması olamaz.

Resmen kendi bacağımıza kurşun sıkıyoruz!

Bu takımın en önemli oyuncusu Keita bana göre!

keita oynatilmali ayrica keita da ben oyle küslük de gormuyorum dun oyuna girdi yine keitaligini yapti pana macinda da girdi elinden geleni verdi oyle basi bozukluk yok ama bir an once 11 de oynatilmali

Adam buraya oturmaya mı geldi Antalya maçında ilk 11'de başlamalı.

Keıta bu takımın vazgeçilmezidir Bu bir gerçek Rijkaard´da biliyor bunu Keıta´sız kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok Keıta´sız olmuyor anasını satayım

Keıta dersini almıştır artık umarım oynatır Rijlaard bugun 11´de

11´de olmassa yine yıkılırım

Rijkaard hak edene verir formayı. Suan formda olan Arda ve Kewell'ı yedek bırakacagını sanmıyorum.

Keita ikinci yarı oyuna girip kendisini tekrar göstermesi lazım.

Geri
Üst Alt