#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

6 arjantinli var orada :p

Maçın başında Jo'nun önüne kestiği tek top mükemmeldi..

B*k gibi gecen sezonun tek güzel yani seni izleyebilmekti. Büyük topcusun gitme sakin bir yere.

Ne acı eskiden yabancılarımız ruhsuzdu. Şimdi Keita, Neill, Baros,oynarken Kewell hatta Gio... Elano bile bazı maçlarda daha çok kıçını yırttı bizimkilerden...

Taraftar profili acayip değişiyor ya.Keita'yı bile satarız diyenler var.

Tekniği ve hızı mükemmel her an rakib için tehlikeli olabilecek bir futbolcu. Ama vites ve fren sorunu var.

3 yönlü atak yapsak yani hem ortada hem sağdan hem soldan saldırsak keita çok daha etkili olacaktır

Taraftar profili acayip değişiyor ya.Keita'yı bile satarız diyenler var.

dünyada satılmayacak oyuncu mu var ki,ben transfer stratejisi olarak portoyu çok beğenirim mesela,milyon tane adam satarlar takımda eksikliği hissedilmez yerine gelen çömezlerle,iyi bi kar yapıyosan oyuncuyu satarsın onun yerini kapatabilcek birini alıp piyasa yapmasını sağlarsın

Yeni sezonda da en etkili silahlarımızdan biri olacak. Forvete de kabilesinden bir transfer yapılarsa var ya tutabilene aşkolsun.

Sadece forvete değil orta sahaya da 2 tane yamyam arkadaşını getirelim dağıtsınlar ortalığı:D İlla aynı memleketli de olmalarına gerek yok zaten alayı Fransızca konuştuğu için hemen karındaş olurlar:)

Not:Şimdi yamyam dedim diye lafımı sündüren çıkarsa şerefsizim girişirim...

Sadece forvete değil orta sahaya da 2 tane yamyam arkadaşını getirelim dağıtsınlar ortalığı:D İlla aynı memleketli de olmalarına gerek yok zaten alayı Fransızca konuştuğu için hemen karındaş olurlar:)

Not:Şimdi yamyam dedim diye lafımı sündüren çıkarsa şerefsizim girişirim...

Ne olur, ne olmaz yazarken dikkatli olmalısın.

Al işte...

Neyse bu seferlik bir şey söylemiyorum

Rüyamda Appiah ı gördüm(yanlış anlamayın gs da oynarken gördüm=)) rüyamda bile döktürüyordu adam ön liberoya.

Geri
Üst Alt