#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Abdul Kader Keita İstanbul'da

hoşgeldin Kara Aslan.... ortalığı yıkacaksın işallah

izdaham olmasından iyidir imza törenini asy de yaparlar ihş

keita-kader.jpg

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Gelişinde görkemli ve kalabalık bir karşılama olmadı. Bu durum beni üzmedi açıkçası. Yüzlerce kişinin içinde bulunduğu bir nümayişle gelip bir yıl sonra tek başına dış hatlardan sessiz sedasız gidenleri çok gördük taraftar olarak. Belki bu sefer tersi olur. Keita gelirken boş olan havalimanı, iki yıl sonra 20 milyon euroya İspanya'ya gittiğinde uğurlamak isteyen yüzlerce hayranıyla dolar :)

Haldun Üstünel'in işidir taraftar gelmemesi... Şımarmasın diye olabilir. Adam zaten keyfine düşkün.

Cevap: Keita 2. Lincoln olur(muş)

işte bu medya yüzünden bazı arkadaşlarımız yönetime hocaya laf söylerler.ama bilmezlerki bu satılık medya hep bunu yapar

ben keitayı lille forması ile izlediğim zamanları hatırlarım.hatta lyonda oynarken yine izlemişimdir.adam saha içinde asla ama asla disiplinsiz değil.internetten bakarım keitaya.ne duydum ne gördüm disiplinisiz davranışını

keita istanbula geldi.imza töreni olacak.rica ediyorum sizlerden gidin törene meşaleleri yakın satılık medya görsün neyin ne olduğunu..( ben katılamıyorum ankarada yaşıyorum kusura bakmayın )

Bir tane zenci daha olsa keske takimda :)

Fener kendi istegi ile Bank asya lige düserdi )))

Kardeşim, fener medyası güçlü. Lobileri sağlam. Bizim medya ise gariban. Olanlar da habire kuyu kazıyorlar. İşte arada Levent Tüzemen, Ahmet Çakır falan var iyiniyetli ama pasif. Tanburacı'yı kimse kaale almıyor zaten. Bir de içimizdeki İrlandalılar Serhat Ulueren falan var. Medyada çok zayıfız. fenerliler ele geçirdiler resmen heryeri.

fenerliler ele geçirdi demekten ziyade çoğu azizin hav havları oldu.

Zaten hepsi öyleydi. İşte bizim camiada başkan yalakası, tetikçisi, havhavı yazar yok. Aradaki fark bu.

fenerliler ele geçirdi demekten ziyade çoğu azizin hav havları oldu.

işte asıl püf noktası burası.azize satın alıyor medyayı.diyorki eğer siz bu bu haberi yapmazsanız tesislere giremezsiniz antremanları takip edemezsiniz.basın toplantılarına katılamazsınız.futbolcularla röportaj yapamazsınız.bunları duyan muhabirler yada gazeteciler tamam başkanım deyip hav hav yapıyor

canaydın döneminde görürdünüz medya en ufak şeye yüklenirdi.ama polat başkanımız geldi en ufak yüklenmede karşılığını veriyor.bu medyanın %95i her türlü küfürü rezilliği hak ediyor

Geri
Üst Alt